Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha a lábujjaitokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a lábujjaitokat szopogatja egy pasi, attól felizgulnátok?

Figyelt kérdés
Több ilyen tapasztalatom is van,hogy szeretik de nehezen vallják be.Én viszont nagyon szeretem csinálni,mert látom,hogy tűzbe jönnek tőle.

2019. márc. 14. 22:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
inkább röhögnék, mert csikis
2019. márc. 14. 22:21
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
Kirohognelek nagyon az tutti
2019. márc. 14. 22:22
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.
2019. márc. 14. 22:23
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nekem is csikis a lábujjaimnál :)
2019. márc. 14. 22:25
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Első két válaszolónak üzenem, hogy ez még mindig jobb következmény, mintha orrba akarnátok rúgni az illetőt, meg emiatt undorodni tőle, vagy megutálni. Csodálom hogy itt még nem látok egy rosszindulatú kommentet sem. :D
2019. márc. 14. 22:35
 6/18 anonim ***** válasza:
68%
Nekem már csinálták, egyáltalán nem izgató, sőt inkább nevetséges.
2019. márc. 14. 22:36
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kicsit érdekes a kérdés. Nem vagyok csaj, de legyünk őszinték. Nem a talp felületet a legérzékenyebb? Nem vágom ezt a lábujjas dolgot, az szerintem nem olyan csikis, mint a talp közepe. De lehet hogy változó.
2019. márc. 14. 22:37
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég érzékenyek a lábaim (talp, lábujj is), úgyhogy igen, felizgulnék.
2019. márc. 14. 23:03
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is csinálták már, és annyira csikis volt hogy orrba rúgtam szegény pasit....Reflex volt....
2019. márc. 14. 23:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én lábfétises vagyok, és van egy lány ismerősöm (inkább barátnőm), aki több év után megengedte, hogy átmasszírozzam a talpát. Viszont tudni kell róla, hogy ő is irtóra csikis, főleg a talpán. És meg tudtam oldani, hogy élvezze. Szóval mindent lehet, csak meg kell találni rá a megfelelő fogást. Fontos, akinek csikis a talpa, annak nem szabad nagyon simogató mozdulatokat csinálni, inkább amolyan tapogatást, finom nyomkodást. És nagyon tudják élvezni még ha csikisek is. A szopogatást viszont nem tudom hogy lehet megoldani ilyeneknél.
2019. márc. 14. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!