Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Single-ként szexelni single...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Single-ként szexelni single emberekkel az paráznaságnak számit?

Figyelt kérdés
Többi keresztény emberek mit gondolnak erről?

2019. márc. 14. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezzel csak a házasság előtti szex tilalma a baj.
2019. márc. 14. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Megvagyok keresztelve. Konfirmált vagyok 12 évig egyházi iskolába jártam.

De amondó vagyok hogy Mindennap élünk 1x halunk meg

És én élvezni akarom az életet.

25N

2019. márc. 14. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy paraznasag. En is meg vagyok keresztelve meg sem szuzen mentem ferjhez.

33 N.

2019. márc. 14. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
XXI. században élünk. Szerintem a vallás is rugalmasabb már, mint mondjuk a középkorban :-)
2019. márc. 14. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az összes kereszténynek üzenem. Ne ez irányítsa az életeteket. Engem is keresztényként neveltek, az egész gyerekkorom arról szólt, hogy nagyon hittem mindenben (sokszor kiálltam az ég alá, és bámultam felfelé mint egy majom), rendszeres hittan órák, misék. A vége már az lett, hogy a saját gondolataim miatt is rettegtem, bűntudatom volt. És kis hülye tizenévesként elhatároztam, hogy én aztán nem fogok csajozni össze-vissza, nekem egy barátnőm lesz, és egyben az első és utolsó feleségem is. Mondanom se kell, ennek az lett a vége, hogy itt tartok szüzen, közel a 30 -hoz. A libidóm leesett úgy, hogy hogy soha bele sem kóstolhattam abba a gyönyörbe. Higgyétek el, ha valami, a vallásos élet nem éppen egészséges. Én mindig is lelkiismeretes, jó ember voltam (emiatt nagyon is naív), és nem vagyok most boldog. Azt gondolom, hogy jó ember lehet valaki úgy is, ha nem vallásos. Egyszerűen ahogyan élsz, és ahogy más emberekkel bánsz, az bőven elég. Én most is teljesen nyugodt lelkiismerettel tudok lefeküdni. Különben is, gondolkodjatok már. Az ember ösztönlény, a szexuális vágyak nem véletlenül érnek be akkor, amikor! Ha az az állítólagos Isten szerint ez ennyire bűn, akkor az ő dolga lett volna úgy formálni bennünket, hogy csak akkor kívánjuk a szexet, ha gyereknemzés a cél vele. És most nem érdekel, aki ebbe beleköt, úgy is lesztek páran, akik valami okos dumával ezt ki fogják magyarázni, de már nem érdekel. Én csak azt mondtam el, amit tapasztaltam, és amióta reálisabban gondolkodok, és fogom fel az életet, azóta minden olyan egyértelműbb.

(Egy volt keresztény/F)

2019. márc. 14. 21:14
 6/7 Mickbro ***** válasza:
A biblia szerint igen, paráznaság.
2019. márc. 14. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Mivel ez nem vallási csoport, itt vannak normális emberek is, akik azt mondják, rövid az élet hosszú a sír, keféljen mindenki amennyit bír!

Ha elmész ugyanezzel a vallási csoportba, leszedik a fejed. Hogy melyik válasz érdekel, azt te döntöd el!

2019. márc. 14. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!