Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek ismert, manapság híressé, ismertté vált emberekkel?
Figyelt kérdés
1987-ben sorkatona voltam egy vidéki kisvárosban,ott voltam sorozatvető gk vezető.2 hónappal a leszerelésem előtt 1 kimaradáson,összejöttem egy 3.-os középiskolás helyi kis csajjal.Leszerelésig hancúroztam vele.Aztán annyi.Hosszú évekkel ezelőtt,viszontláttam a TV-ben.:)Ma az egyik legnépszerűbb,ismert televíziós személyiség.Naponta látni őt a TV-ben.Hihetetlen,hogy 31 éve buja szexuális kapcsolatom volt vele.2018. dec. 15. 16:30
1/11 anonim válasza:
és országos tévében vagy egy helyi falutv-ben? Nem mindegy
2/11 anonim válasza:
1970-ben vagy körül született "legnépszerűbb televíziós személyiség"?
Ezt te sem gondolod komolyan.
48 éves nő és népszerű? Mármint kik körében?
3/11 anonim válasza:
Jó neked, hogy láthatod a tvben
5/11 anonim válasza:
Gondolom valami 40-es nő lehet, aki népszerű ma.
Ha valaki otthon van a médiában le tudja szűkíteni a kört.
6/11 anonim válasza:
Kérdező, írd már meg légyszíves, ki volt az. Kb egyidősek is vagyunk.
7/11 anonim válasza:
Barabás Éva
Bonyhád
Arra gondoltál, hogy esetleg közöd van ahhoz, hogy nem lehetett gyereke?
Barabás 20 éve az RTL arca, miért most kívánkozott ki belőled ez?
Nem túl logikus.
8/11 anonim válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
Igen,megtaláltad.Fantasztikus volt.Egy igazi ördög az ágyban.Persze akkor még nem tudtam,hogy valaha ismert ember lesz.Most is egy csodálatos nő.
2018. dec. 17. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!