Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, milyen erzes, amikor megdugnak titeket?
Mivel 99%-ig biztos hogy férfi vagy, így nem tudom úgy elmagyarázni hogy azt át tudd élni, ha nő vagy, akkor meg próbáld ki :)
Nyilván jó érzés, erre csak ezt lehet mondani....
Én a kutyapózt szeretem mert mélyebbre megy és lehet közben hajat tépni, vadulni meg minden...
Hány éves vagy te$$?
Amúgy ha elakarod titkolni a korod ne használd azokat a szavakt hogy: kiki, punci.
Használj ékezetet akkor már legalább picivel érettebbnek tűnsz.
Hat ezt nem lehet leírni milyen erzes, nagyon nagyon jo.
A lovaglot szeretem a legjobban.
Tényleg nem lehet ezt szavakkal körbe írni h milyen érzés.
De nagyon élvezetes.
A kedvenc pózom a doggy, a misszionárius, és a lovagló póz.
A doggy azért mert akkor hatol be a legmélyebben a pasi, és mert imádom h közben fenekel, és húzza a hajam.
A misszionáriust azért mert akkor full kontaktban vagyunk, és szeretem látni h mennyire élvezi a pasi.
A lovaglót meg mert szeretem megmutatni h mit tudok, és sztem az egy szexi póz. Jó látni ahogy a pasi csodálva, izgatottan néz.
23L
Egy kemény, mégis selymes felületű henger alakú dolog (ugye a pénisz) alulról betöm. Feszít (jó értelemben...mármint ha élvezetes a szex) és kitölt.
Volt pasimmal nem nagyon éreztem semmit, mert vele nem volt jó a szex. Csak azt éreztem, ha bökdösi a méhszájamat és fájt, mert nem izgultam fel eléggé. Na az a feszítés nem jó. Megvannak az izmok a helyükön és erővel széthúzzák. Nem kellemes.
Viszont ha rendesen fel van izgulva a nő, az izmok alapból tágulnak, és mikor a farok behatol, akkor már nem fáj, hanem konkrétan "megnyílik" a farok előtt. Ez persze nem azt jelenti, hogy tág a punci, hanem hozzáidomul a péniszhez.
Én a misszionáriust kedvelem, ahogy már írták is azért, mert jó nézni közben a pasit, hogy mennyire kivan. Meg hátulról akármilyen pózban. Más szögben hatol be és az nekem jobb :)
Mint amikor vágysz egy finom jégkrémre, és betolod a szádba, rásimulsz és elkezded nyalogatni, élvezni.
Kb ilyen.
Kellemes és izgató érzés, ha mozog benned egy pénisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!