Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt mikor először nővel voltatok és élőben láttatok puncit?
Figyelt kérdés
2019. márc. 13. 12:09
2/8 anonim válasza:
Első: te nem akkor láttál először p.ncit ... :)
4/8 anonim válasza:
hetero vagyok. tényleg de nekem egyáltalán nem volt izgató hanem megijesztett, ideges voltam a látványától.
minden új punci látványa esetén így érzek.:D
Viszont a barátnőmét megszoktam.
mindig meglepödök ha valakit ennyire izgat a látványa. engem inkább az izgat hogy mi fog történni. Én inkább a cicikért vagyok oda.
6/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett a látvány. Mai napig szeretem látni, de úgy vagyok vele én is, hogy kicsit stresszel, nehogy lesüljek, pedig nem vagyok már fiatal. De ez az újdonság varázsa. 😊
7/8 anonim válasza:
Húú, hát nagyon izgalmas volt, mindenféle szempontból. Nem is a látvány volt izgató, mert láttam képen eleget, hanem hogy végre hozzáérhettem, simogathattam, ujjazhattam, ez volt a mennyei érzés. Sokat próbáltam dokumentálódni előtte, hogy milyen érzés a punci, de akkor is teljesen meghökkentő, meglepő volt hogy mennyire puha és forró, nedves volt. Ettől már csak az volt jobb, mikor bele is dughattam a farkam, bírtam is vagy 20 másodpercig.
8/8 anonim válasza:
Isteni volt. Mondjuk nem elsősorban a látvány, hanem megujjazni, nyalni, később dugni. Sok önbizalmat adott, utána sokkal férfiasabbnak éreztem magam mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!