Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 21cm hosszú 5,5 cm vastag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 21cm hosszú 5,5 cm vastag pénisz még nem számít túl nagynak ugye?

Figyelt kérdés

2019. márc. 12. 16:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Még nem nyomtad tövig, mi?
2019. márc. 12. 17:33
 22/29 A kérdező kommentje:
Haha ez nem en vagyok kedves valaszolo ugyhogy buktad de orommel eszlelem hogy irigykedsz mert neked 11 cm xd.. Nyomtam tovig de a kerdes lenyege az hogy elkepzelhezo e hogy olyan partnerbe futok bele aki ezt nem tudja maj elvezni a figyelmessegem ellenere
2019. márc. 12. 17:39
 23/29 anonim ***** válasza:
2019. márc. 12. 17:47
 24/29 A kérdező kommentje:
Xd
2019. márc. 12. 17:57
 25/29 anonim ***** válasza:

Szemely fuggo, valaki a nagyobbat valaki a kisebbet szereti. Ha a barod olyan tipusu akire jellemzo hogy kosse faj az egyuttlet annak okozhat nemi gondot, de aki tagabb akar szult mar gyereket annak szerintem kevesbe, bar ha nagyon kemenyen csinalod bizonyos pozokban meg akkor is okozhatsz fajdalmat vele. Szuz lanyoknak mindenesetre nem probalkoznek a helyedben..

19L

2019. márc. 12. 18:19
 26/29 anonim ***** válasza:

Igen, előfordulhat, hogy egy ilyen partnerbe botlasz...

Bár, a kérdésnek nem sok értelme van. Ha azt mondjuk, hogy túl nagy, akkor lereszeled?

2019. márc. 12. 19:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Egyszerű vagy mint a faék suzmekjani. Aki meg nem tapsol a butaságodnak, csak irigy 11 centis lehet mi? Hagylak is, 60 alatt kár bármit is mondani.
2019. márc. 12. 19:08
 28/29 anonim ***** válasza:

Nálam kizáró ok lenne, mivel az én intim méreteimmel a rendeltetésszerű használatra alkalmatlan kategória ez a méret.

"egyebkent 5,5cm nagyon messze all egy red bullos doboztol :D"

A 250 mm-es energiaitalos dobozok 5,2 mm átmérőjűek.

Ha a fenti mondatot leírtad, akkor lehet, hogy a farkadat felé fektetett vonalzóval mérted le, mint az a kamasz srác itt a gyakorin, akinek öt perc alatt így lett körméretből számított, valójában 3,7 cm átmérőjű pénisze abból, amit vonalzóval 5,5-nek olvasott le. xD

2019. márc. 12. 21:20
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem a hossz számít hanem a vastagság a csajok inkább azt díjazzák jobban az enyém 18 cm hosszú a és elég vastag is eddig nekem sem panaszkodott rá egy lány sem 38/F
2019. márc. 13. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!