Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit kell tennie egy nőnek ahhoz, hogy hónapok múlva is eszetekbe jusson, ne lehessen elfelejteni/kiverni a fejetekből?
Engem a visszautasítás képes motiválni. Mármint akkor, ha nem konkrét. Vagy amikor valaki nagy életbölcsességet oszt meg, és az alapján képzeli az életét, de ha én is annak mentén közelítek hozzá, akkor rögtön visszautasítja, mondván, csak ő élhet úgy, én nem.
De az is tud motiválni, ha az illető szenved, hogy szingli, folyamatosan promózza, Valentin-napot is elvicceli, hogy haha, ő most ezt egyedül nyomja, mert nincs senkije, de közben a közeledőket elhessegeti.
Bocsi lány vagyok.
Ne legyél egyéjszakás könnyen kapható céda.
A 2. Aki azt írja hogy térdelj minden este az még be kaphatja mert Ő még nem nyalna minden este ugyanis a menzire azt mondja fúj de elvárja h vérzéskor is szopó7 legyen? Lótúró a válagába.
Vissza térve. Próbáld önmagad adni,ne félj új dolgot ki próbálni, DE sose a másik kedvéért Tedd azt amit teszel . Illetve fontos ,hogy aktus során NŐnek érezd magad nem pedig egy rongybabának ami csak egy maszturbációs segédeszköz . A hálóban vedd le a gátlásaid. Nincs miért szégyenkezned . Kommunikálj ez nagyon fontos. Hidd el a pasiknak sokat jelent a vissza jelzés még akkor is ha az a visszajelzés azt jelenti,hogy valami nem oké mert Nem esik jól,nem érzed jól magad abban a helyzetben. Ebből is csak Tanulni tud a Srác. Illetve Ami nagyon fontos adj időt magadnak magatoknak ne egyből akarj ,akarjatok beleugrani a dolgokba. Szépen fokozatosan meg kell ismerni egymás testét lelkét ,rezgéseid. Ha x. Pasi is. Eleinte mindig olyan mintha az első lenne,hisz nincs 2 egyforma férfi. Másrészt sose hozd fel úgy az exed ,exeid, hogy valamit azért akarsz csinálni mert velük csináltad. Ezt sok pasi rendszerint elbszza ugyanis sokszor jönnek azzal,hogy az excsajommal igy meg úgy...
Ember?! Én nem az Excsajod vagyok. Én ,Én vagyok! Engem ismerj meg! Nem egy utángyártott pótlék vagyok amivel ugyanúgy folytathatod a dolgaid.....
Legyen önbecsülésed, legyél önmagad, maradj nő,Szeresd,tiszteld,becsüld a másikat ezek alapok oda vissza . Ui.: a férfi meg légyen férfi,de ne fogjon mindent arra,hogyhát Ő férfi neki lehet stb stb.
Csak ilyen kis apróságok.
N
Hogy végre, valaki tényleg tudjon mélytorkozni. :)
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!