Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez lesz az új trend a pasiknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lesz az új trend a pasiknál a dickpick után?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és az utóbbi időben egyre gyakrabban küldözgetnek nekem pasik maszturbálós, kiverős videókat, ez lesz az új szokás a képek utána? Más lány is kapott már ilyet? Fura mód az elején nem rajongtam érte, de az utóbbi időben egyre gyakrabban nézek ilyet magamtól is.

L 23

2019. márc. 12. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen felületen küldik? Szerintem töröld magad onnan.

Csak nézegetni szereted, vagy csinálni is? Mert akkor írok neked én is. Mondjuk okostelefonom nincs, így ilyet nem tudok küldeni, én megelégszem a tettekkel is.

F28

2019. márc. 12. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
én is szoktam küldeni :D haladni kell a korral ;) 25 f
2019. márc. 12. 10:26
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Én snapen ilyet szoktam küldeni, és nem meglepő módon szeretik nézni, ahogy a 18 centis és jó vastag farkamat markolászom... Hmm.
2019. márc. 12. 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Ja...a kérdező meg egy b..@..zi, ti meg azt hiszitek, hogy csajjak külditek.
2019. márc. 12. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
jaja 18 l :D
2019. márc. 12. 13:15
 6/8 anonim ***** válasza:
2-es voltam. nem értem ezt a nagy lepontozást :D nem küldtem a kérdezőnek videót magamról. feltett egy kérdést, hogy ki szokott ilyen videót küldeni, mire válaszoltam, hogy én igen. ennyi :D nyilván nem idegeneknek küldök kéretlenül, de ha kavarok egy lánnyal és én személy szerint akkor szoktam.
2019. márc. 12. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a gond #2 és #3 hogy ezt 90%-ban b*zik, 10%-ban meg nőstény prolik nézik nem pedig modell csajok.
2019. márc. 12. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Miért gondolják a pasik, hogy ez szexi? Szerintem ordenáré bunkó paraszt dolog. Jól mondja az előttem lévő, valószínűleg b#zik nézik, akik csajnak adják ki magukat.
2019. márc. 12. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!