Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők várnatok így haza a párotokat, férjeteket?
2019. márc. 12. 09:28
1/8 anonim válasza:
Hogy magamra húztam a nagyi bundáját, és pandamacira sminkeltem magam, miközben úgy nézek magam elé mint egy leszedált retardált?
NEM.
2/8 anonim válasza:
Nem rossz, de egy kicsit nekem már "erőltetett" a dolog, mondom ezt férfiként!
3/8 anonim válasza:
Nekem a bunda nem kéne. A fehérnemű jó.
4/8 anonim válasza:
Nem, mert kiröhögne, ha félájultan, bádogemberre sminkelve, bundában támolyognék elé. Rosszabb esetben halálra rémülne, hogy valami drogtól lettem rosszul. Megvan a magam módszere, hogy hogyan várom haza, és sokkal hitelesebb, mint ez a kép.
5/8 anonim válasza:
Csajok, valljuk be, ez egy tök szép fotó !
Nos, én lehet hogy várnám így haza, szerintem, és biztos vagyok benne hogy legtöbb férfi is, ő is oda lenne !
Bár, szerintem ezt maximum így, fotó formájában, mondjuk egy izgi és vágykeltő fotóként készíttetném neki magamról (ha lenne ilyesmire bátorságom).
6/8 anonim válasza:
Így meglátna rámhívná a mentőt :))
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem szép. Ahogy a fejét tartja, meg amilyen arcot vág, elég természetellenes. Ha a fejét nem nézem, úgy ok. De minek vennék fel otthonra bundát? Van fűtés. Anélkül sokkal jobb.
8/8 anonim válasza:
Úgy néz ki ez a csaj, mint akit két napja folyamatosan hágnak. Szerintem a férjem nem örülne, ha így látna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!