Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, látvány szempontjából mennyire izgató egy átlagon felüli pénisz?
Én is kíváncsi vagyok, hogy a nők mit válaszolnak erre a kérdésre.
Mert a nők egy része tényleg oda van a hatalmas péniszért. De ezek többsége szerintem nem próbálta. Mert azok, akik tényleg próbálták már mást mondanak…
Páromé 19 cm, és imádom nézni is, meg szexelni is vele.
Szerintem tök normális amúgy, hogy látványra az átlag nő jobban szereti a nagyobbat, mert az általában formásabb, szebb, vastagabb. Persze sok nő nem tudna mit kezdeni vele, meg a másik baj, hogy sok pasi sem tudja, hogy hogyan kell igazán felizgatni egy nőt, hogy a nagyobbal se legyen baj...
- más pénisze nem érdekel.
- látványra nem izgulok (ezt felejtsétek el, hogy egy csajnak a látvány is elég. Ehhez kell egy minimális érzelmi vagy vagyi kötődés -.- )
- ha nem tudja használni tökmindegy mekkora
- nem mindenki szereti a nagyot. Én szeretem, de nekem se mindig kényelmes.
- a szex nem csak punci és pénisz. Használjátok a kezeteket, nyelveteket is.
Nem ismerek egy nőt se, akit egy pénisz látványa bármennyire is izgat vagy felizgat.
Legfeljebb taszitja.
Nem tudom honnan veszik a férfiak ezt a baromságot...
Ķérdező így csajozol, hogy küldesz egy képet a brokiról a nőnek?
Adok egy tippet : NE!
Fontosabb hogy tudd használni és vedd észre ha már elég mélyen vagy... de nem ettől a ki be tologatástól fogja a nő élvezni a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!