Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezen az oldalon miért parádézn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon miért parádéznak a nők a farok hosszúságán?

Figyelt kérdés

Nekem elég hosszú és soha nem volt probléma, mert egész egyszerűen nem toltam be tövig meg van egy rakás póz, ahol nem is tudja az ember tövig tolni, viszont más felállásban meg kifejezetten jól jön, ha nem 12 centi, mert az be se érne.

Tehát ebből kifolyólag valahogy soha nem hallottam még azt, hogy sok lenne vagy bármi, itt meg állandóan ezt kell olvasni, hogy mennyire fáj.

Mi az hogy fáj???

Nem lehet szólni, hogy ne vagy egyebek?

Kicsit olyan érzésem van, mintha ezek a nők életükben nem lettek volna nagyfarkú férfival.

2019. márc. 10. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Itt egyedül TI férfiak "parádéztok" a méreten.Még egy kérdést sem láttam nőtől kiírva,hogy nem elég hosszú a pasim farka,vagy túl hosszú.

Na jó,ha van is itt ilyen,akkor is elenyésző.

Egyébként meg hiába szólsz,hogy fáj vagy ne tolja tövig,ha egy született balfhasz a pasi.

2019. márc. 10. 15:29
 2/9 Sir. Ryder válasza:
77%
Kényelmesebb nekik a kicsi.
2019. márc. 10. 15:29
 3/9 A kérdező kommentje:

1.

Nem kérdés van kiírva, hanem a válaszokban van leírva.

Másrészt, ha balphasz a pasi, mindegy a méret, mert az már nem lesz olyan szex soha.

2019. márc. 10. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Magadból indulsz ki nem mindenki olyan mint te van akinek nincs olyan jó önkontrollja és benyomja tövig vagy beléd élvez mikor kéred hogy ne stb egyébként egy kis fájdalom miatt nem fogod lefújni az egész aktust. pláne ha csak éppen először fordult elő de nehogy azt hidd hogy nincs szólva és nem tesszük lapátra ha többször is előfordul.
2019. márc. 10. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:

#3 Igen,csak a válaszokban olvashatsz ilyenekről,mert minket nem érdekel annyira ez a téma,hogy állandóan kérdést tegyünk fel róla.

Amúgy meg az,hogy balfhasz a pasi,az csak kefélés közben derül ki.Akkor meg már hova szóljak neki.

2019. márc. 10. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát én pl tudom, hogy a barátnőm a nagyobb méretet jobban szereti, mint az enyémet.
2019. márc. 10. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
A méreten a pasik agyalnak állandóan, a nőknek nem ez a lényeg.
2019. márc. 10. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Hiába szólsz h ne ha ő azért is tolja
2019. márc. 10. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:
5%
A 12cm-es mikropéniszek semmire sem jók ezt ők is tudják, az ilyeneket legszívesebben ki is röhögnék, csak félnek a fizikális következményekétől :)A nagyot meg majdnem mind kedveli, és ha egyszer bennük volt, akkor onnantól fogva ez lesz nekik az elvárt szint..
2019. márc. 10. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!