Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szexi a full szőrös farok?
Figyelt kérdés
Begerjedek rá teljesen mindig kérem a férjem hogy ne vágja le hagyja meg hosszúra
Manapság a csupasz a divat,csak én vagyok így?
25 l
2019. márc. 7. 10:09
1/10 anonim válasza:
Volt ilyen barátnőm,viszont neki is full szőrös volt.
2/10 anonim válasza:
Jó ezt olvasni. De azt hiszem, a nők többsége sajna mégis „kivetíti” ma már a saját szőrtelenítését a férfiakra, és elvárja, azzal a címszóval, hogy ha én csinálom, csináld te is!
3/10 anonim válasza:
Hát nekem egyáltalán nem jön be a full szőrös pénisz.
Inkább a borostás.
4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem egy ferfi attól ferfi ha szőrös Én borotvalom magam mindenhol mert nő vagyok
A ferjem is borotválja sajnos..hiába kérem meg hagyja meg nekem hosszúra mert nekem ugy tetszik nem csupaszon talán párszor hagyta meg és de jó is volt istenem
2019. márc. 7. 10:16
5/10 anonim válasza:
Borostás/trimmelt oké mindkét részről az én ízlésem szerint. Nőknél a szőrös/fazon tetszik. Férfiként b*zisnak tartom a gyantázott/epilált farkat, férfilábat, alkart, stb. Örülök, hogy vannak még olyan nők, akiknek bejön, ha egy férfi nem csupasz!
6/10 anonim válasza:
Ezek szerint nem vagyok egyedül a „perverziómmal” 😂
L24
7/10 anonim válasza:
Én csak azért borotválom mert akkor optikailag nagyobbnak látszik a farkam meg aztán könyebb tisztántartani is, de ha egy nő azt kéri hogy maradjon szőrös,akkor meghagyom az ő kívánsága szerint.
8/10 anonim válasza:
Nem hinném, ahány ember, annyi ideál...
10/10 anonim válasza:
Én 30 vagyok és sose borotváltam. Húspéniszem van úgyhogy a hossza szőrrel és csupaszon is ugyanolyan. Minden nap tisztálkodom, illatos és ápolt vagyok mindenhol. Eddig egy nő sem panaszkodott hogy szőrösen gusztustalan lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!