Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan normális oldalt ahol alkalmi partnereket tudok magamnak találni? Természetesen nem fizetősre gondoltam,19F
Figyelt kérdés
2019. márc. 9. 20:53
11/13 anonim válasza:
4-esnek igaza van, amúgy ezt a férfi társadalom okozta saját magának. Kéne alkalmi partner, mi? De ha meg családot akarsz alapítani, akkor jaj, ha már 1 férfinál többel volt, akkor k., nem kell, nem veszem komolyan.
Szóval a nők:
-Ők is szeretik a szexet
-Viszont ők is akarnak majd családot.
Szóval ezt elbuktátok. Menj fizetőshöz.
12/13 anonim válasza:
Keress egy számodra igazán csinos és vonzó nőt és őszinte érzelmekkel vedd le a lábáról.
Hidd el, ahogy előttem írták a nőket lelkileg is ki kell elégíteni. Nem úgy működnek mint mi :-D
13/13 anonim válasza:
"Természetesen nem fizetősre gondoltam." Pedig természetesen csak ilyen van. Még ha azt hiszed, hogy nem, egy-két levélváltás után azért csak kiderül, hogy mégis. Egy csinos lány szexre bárkit bármikor megkap, mégis mi szüksége lenne rá, hogy interneten, vadidegen srácokkal keresgéljen ilyen kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!