Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan normális oldalt ahol alkalmi partnereket
tudok magamnak találni? Természetesen nem fizetősre
gondoltam,19F
sehol. egyszerűbb ha fizetsz
2019. márc. 9. 20:56
2/13 A kérdező kommentje:
egyértelmű , hogy sokkal egyszerűbb, de nem szeretnék kiadni pénzt ezért, hanem csupán, mindkettőnk örömszerzése céljából szeretném :)
2019. márc. 9. 21:01
a kereslet ebben a tekintetben aránytalan..
sajnos a nők kapósak, a férfiak pedig nem igazán.
a nők "többre" vágynak. ők nem csak tesiséget akarnak, hanem lelki kielégülést is.
sajnos még a társadalom is tolja a marhaságot, hogy értéktelen aki fűvel fával elmegy pásztorórára.. szóval a helyzet nem igazán javul.
amúgy totál nonszensz az egész, mert a nők tartózkodása miatt ők többet érnek a szexpiacon, miközben meg egyenlőségre törekszünk.. akkor mondjuk azzal kellene kezdeni, hogy a szexuális szolgáltatásokért meg kellene tiltani a pénzbeli ellenszolgáltatást, illetve harcolni azért is, hogy ismerkedéskor ne csak a férfiak kezdeményezzenek, valamit az is fontos szempont volna, hogy az emberek ne ítéljék el azokat a nőket akik bevallottan testiséget keresnek és ennek fényében alkalmi partnereket vadásznak.
2019. márc. 9. 21:01
Ingyen punci nincs. Még a nem hivatásos nőknek is fizetned kell, csak nem pénzben, hanem meghívások és ajándékok formájában, de úgy rendszerint még többe is kerülnek.
2019. márc. 9. 21:03
6/13 A kérdező kommentje:
A negyedik válasszal kell hogy egyet értsek neki teljesen igaza van , de sajnos még mindig nem kaptam olyan szexuális tartalmú oldalt ahol ezeket megtalálom
Legfeljebb ha homár vagy akkor van ilyen.
Nők ingyen nem dugnak erről ne is álmodozz.
2019. márc. 9. 21:25
Érnéd be azzal, hogy egyáltalán szóba áll veled valaki! De neked nem kell nő, csak alkalmi ingyenpunci. Keresgess kitartóan! :)
2019. márc. 9. 21:46
Vonaton megismertem egy lányt. Egy apró fogadással kiderítettem a nevét és két hét múlva már az ágyamban volt. Ennek már 1 éve, rendszeresen átjön és vad szex van. De néha beszélünk is. Szóval bárhol találhatsz :D jó tudom nagy szerencsém van vele. Nem tagadom féltem is őt, hátha valaki lecsapja a kezemről.
2019. márc. 9. 21:46
Vonaton megismertem egy lányt. Egy apró fogadással kiderítettem a nevét és két hét múlva már az ágyamban volt. Ennek már 1 éve, rendszeresen átjön és vad szex van. Bizunk egymásban szóval azt nem mondanám h csak szex van köztünk. Viszont nem is párkapcsolat. Szóval bárhol találhatsz :D jó tudom nagy szerencsém van vele. Nem tagadom féltem is őt, hátha valaki lecsapja a kezemről.
2019. márc. 9. 21:47
Kapcsolódó kérdések: