Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha ilyet akarok? Férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha ilyet akarok? Férfiak mit gondolnátok?

Figyelt kérdés
Hogy a pasim felcsatolhatóval dugja a fenekem a farkával meg a puncim vagy fordítva. Nagyon gáz ,ha ilyet akarok? Hogy mondjam meg neki?
2019. márc. 9. 17:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Ez még mindig jobb mint az a nyomorult hármasozás
2019. márc. 9. 17:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Ha két farkam lenne, én is kipróbálnám a kettős behatolást.
2019. márc. 9. 17:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez rendben van. Viszont nem tudom, hogy ez technikailag hogyan kivitelezhető. Ha esetleg kézzel+vibrivel csinálná azt még értem De igy?
2019. márc. 9. 17:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz,abszolút,mond el szó szerint.
2019. márc. 9. 17:40
 5/15 anonim ***** válasza:
34%
Nem gáz, de tényleg jobb 2 sráccal. :)
2019. márc. 9. 18:00
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

A legjobb és fantasztikus volt érezni!

Sajna csak két alkalom volt hogy a csajszi így kipróbálta!

Nagyon szerencsés a párod ha új elmény lesz!!

2019. márc. 9. 18:16
 7/15 anonim ***** válasza:
43%

-et tok jó

N

2019. márc. 9. 18:18
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

Csak azért gáz, mert a mozgás iránya más kéne hogy legyen a punciba behatolásnál, és más a fenéknél, márpedig egy fiú csípője csak egyféleképpen tud mozogni.

Szerintem ebből nem lenne jóság. Maradj meg annál, hogy te segíts magadon egy vibrátorral, vagy ami alkalmas, annál a lyukadnál, amit jobban elérsz, a fiú pedig dugja a másik lyukadat. Nem te lennél az első, akinek ez tetszik.

2019. márc. 9. 18:23
 9/15 anonim ***** válasza:
28%

Ellenkezöleg nagyon is jó sőt mind a két verziót próbaljatok ki !!

f

2019. márc. 9. 18:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hármasnál az a legkényelmesebb, ha a fekvő pasi a puncid dugja, a mögötted lévő pedig a popsid. Mivel egy pasi nem tud egyszerre 2 testhelyzetben lenni, elég nyögvenyelős lenne a dolog (bár azért meg lehet próbálni). Ha nem akarsz még egy pasit, használj közben vibrátort (már persze, ha a kezed nincs épp kikötözve). :)
2019. márc. 9. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!