Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szextől a betegségem miatt, mit tegyek? 19L
Most kezdődött el az első kapcsolatom, még szűz vagyok. Nagy a szerelem, de lehet nem kellene erőltetni. Hormonzavaros vagyok és nagyon csúnya a bőröm. Akné van a hátamon, vállamon, nyakamon, és a mellem alatt. Szedek gyógyszert rá, ami állítólag pár hónapon belül helyrehozza, de jelenleg jogosan rettegek, hogy undorodni fog tőlem az illető.
Nagyon szeretnék vele lenni és szexelni már végre, de úgy érzem ez szinte megtiltja az egészet, mert senki nem tart vonzónak egy olyan lányt, akihez rossz hozzáérni. Mit csináljak most?
Talán ülj le vele beszélj vele egyből és ne az első napján a kapcsolatnak azon filózz hogy hányszor és hogy tegye belèd....
Könyörgöm a kapcsolat egyik alappillére a kommunikáció egymás közt verbálisan és nonverbálisan is... Miért mindenki csak a kefèlős rèszère pályázik?
Aztán randiztok Facebookon meg kétszer elmentek a mekibe utána meg itt sirtok hogy fogalmatok sincs arról hogy mi az a szerelem és hogy miért nem működik a kapcsolat...
Először a szádat nyisd ki beszéd céljából és csak utána a lábaid...
Én csak azt nem értem, minek lépsz kapcsolatba, ha tudod, hogy ilyen gátlásaid vannak.
Most mit vársz? Mondjuk el a sablonos "ha szeret téged, ez nem számít majd neki" szöveget?
Az eszem megáll az ilyen figuráktól basszus...
Mindenképpen mond el neki ezt! Ameddig nem tudod őszintén elmondani a gátlásaid, addig nem lehet továbbhaladni.
Amúgy ettől még tarthat qrva vonzónak és kivánatosnak.
Sablonos, azért én mégis leírom, hogy egy normális fiú nem fog se megijedni, se undorodni.
Nyugi! :-)
Nézd, ha tényleg tetszel neki, akkor sötétben a francot nem érdekel ez.
De miért dugással kezditek? Szépen fedezzétek fel egymást és beszéljetek róla.
Tudod ha el is menekül, akkor nem a pattanásaid, hanem a gátlásaid miatt fog! Sokkal nehezebb tolerálni, ha valaki szorong, mint magát a szorongás tárgyát.
Volt ilyen barátnőm, és nem is bírtam vele. Egyszerűen lehetetlenség volt beszélni erről, meg feloldani a gátlásait, pedig hiába mondtam neki 1000* hogy nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!