Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne féljek az első szextől?
Ő az első barátnőm. Eddig csak alkalmik voltak.
Hamarosan jó lenne ha szexelnénk a barátnőmmel, viszont félek attól hogy mi van ha nem fogja élvezni velem. Nem sokat szexeltem ezért még elég béna vagyok.
Emiatt nem merek a szexre célozni, mert félek hogy mi van akkor ha nem élvezi velem, mert volt olyan lány akinek nem voltam jó.
Még ragadnám azt amit az első írt
De úgy hogy azt kérdem elsőnek Milyen kapcsolatod az édesapáddal? Még van a bizalmi Apa-fia kapcsolat?
Ha megvan akkor kopogj be hozzá és szólj Neki ,hogy Apa beszélnünk kell
Ha kérdi miről van szó ?
Akkor csak mondj annyit hogy Fiú/Férfi dolog.
98% hogy tudni fogja mit akarsz
De ne félj fele beszélni erről ne érezd cikinek . Az Apád azért van h segítsen. Tanácsot adjon, vezessen az utadon
Nem csak annyi volt a dolga ,hogy X évvel ezelőtt megcsinált.
Szóval nyugi. És merj tanácsod kerni,csak bátrán 😊
N
Ha félsz tőle, ne csináld, mert biztos sz@r leszel!
Bevonzod a negatívot.
Max. előtte piálj be előtte, de csak annyit, hogy már ne aggódj!
Bocsi csak a kérdést olvastam el. És az első mondatot..Azt hittem Szűz vagy.
Hát igazából ne idegeskedj ..
Kezdd el simogatni,puszilgatni,csókolni
Ha nem egy érzéketlen fadarab és nem a prüdéria megtestesítője,hogy a fszt is gumikesztyűben fogja meg
Akkor egyértelmű jeleket fog adni hogy jó vagy nem jó
Vagy orálisan a pici száján fogja ejteni a hangokat amikből szavak lesznek.
Bszki Ne legyél Mimóza
Attól, hogy 1 csajnak em voltál jó az nem jelenti,hogy el kell ásnod magad. Mert most már senkinek nem leszel jó.
Megsúgok valamit.. Nincs olyan férfi aki az összes nőnek jó legyen... még intim játékszereknél is különböző forma méret van mert nem mindenkinek jó ugyanaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!