Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér hölgyek sejtitek-e, hogy sok férfi rajong értetek, tart benneteket vonzónak, szépnek?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert mindenhol gúnyolják,cikizik a kövér nőket,s emiatt nulla az önbizalmuk. Pedig sokan vagyunk,akik imádjuk a hatalmas idomokat,az extrém túlsúlyos hölgyeket.2019. márc. 8. 21:54
2/18 anonim válasza:
Extrém módon elhízva ugyan sosem voltam (most már még annyira sem, mert elértem a BMI szerinti normál tartományt), de nem is éreztem, hogy túlzottan rajonganának értem, inkább a cseszegetés jött mindenhonnan.
3/18 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam,tudom,hogy mennyi megaláztatás éri a kövér nőket.Igazából én az önbizalmukat szeretném növelni. Teljesen odavagyok a hatalmas méretekért,de nem csak én vagyok ezzel így.Számomra a nagyon kövér nők vonzóak,szexisek.
2019. márc. 8. 22:33
4/18 anonim válasza:
Attól még, hogy tudja egy nő, hogy vannak férfiak, akik nem a vékonyakat szeretik, mégis nehezen lehet elhinni egy túlsúlyoy vagy csak duci nőnek, hogy pont ő tetszik vkinek. Főleg, amikor mondjuk egy nagyon jóképű pasinak.
5/18 A kérdező kommentje:
Pedig van ilyen.Én is sportos férfi vagyok,mégis a kövér nőket szeretem.
2019. márc. 8. 23:04
6/18 anonim válasza:
5. Akkor igazán önbizalomnövelő jelenség vagy. Főleg, ha ezt a izlésedett vállalod is. :-)
7/18 A kérdező kommentje:
Miért ne vállalnám.Szégyellnem kellene,hogy a kövér nőket szeretem?Egyáltalán nem zavarnak a gúnyos megjegyzések az ízlésem miatt.
2019. márc. 8. 23:12
8/18 anonim válasza:
Én pl. extrém nem vagyok, de nem hiszem el. Régóta nincs is senkim, hízás előtt volt. Most meg valaki flörtöl néha, de szerintem szórakozik csak, talán még nője is van.
9/18 anonim válasza:
7. Egyáltalán nem kéne szégyelned! Csak biztosan furának gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!