Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha van egy lány aki nagyon szép de alul nem annyira, akkor is dugtok vele?
A feneke luka csak nem olyan csúnya mint a punija.
Sőt lehet hogy tök szép fenékluka van.
Naná, hogy dugnék vele. Gyerekkoromban a szomszéd idős bácsika. Azt mondta; fiam, jegyezd meg, minden pinát az orrodra akasztanak a túlvilágon, amit kihagytál.
Viccet félretéve; nem. Az, hogy valaki nagyon szép, még nem jelenti azt, hogy szexuálisan is vonzó. Vannak szoborszerű és vannak felkavaró szépségek. Előbbi inkább csak esztétikai élményt nyújt, míg a másik minden porcikánkat lázba hozza.
Láttam olyan puncit amitől lekonyultam...
De ha nem kimondottan csúnya akkor simán dugom.
Amúgy milyen az a csúnya,csak mert nagyon szubjektív a dolog.
Én pl. a salis puncit nem szeretem,de épp az elöbb olvastam 3 választ akik pont arra gerjednek.
én nem akkor meg dugok valakit ha szép.
Rájöttem, hogy tök random hogy milyen lányok jönnek be nekem. Nézzek rá, és fogjon meg. Kb 10mp alatt megállapítom hogy akarok-e tőle valamit vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!