Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 56 éves férfinak még feláll rendesen?
Figyelt kérdés
2019. márc. 8. 16:04
12/17 anonim válasza:
Nekem common rail rendszerem van. 2000 báron porlaszt a a csúcs :D
13/17 anonim válasza:
Embertől függ. Ha jó fizikai állapotban van,akkor nagy valószínűséggel nincs probléma ezzel.
14/17 anonim válasza:
Majd 10 év múlva megmondom. :)
A mostani állapot viszont az, hogy reggelente alig bírom lebirkózni, és ha az párom (egyidős velem) megsimogat, és egyértelmű jelét adja, hogy... hát akkor is kőkeményen áll. Ésbizony vannak olyan esték, amikor nem egy menet van. :)
15/17 anonim válasza:
Szerintem igen,függ a kondi is vagy a rendszeres test mozgás,én nekem 53f még nem volt szükség viagrára vagy hasonló készítményekre,elég egy szexi megjelenésü vagy meztelen nő látványa is.
16/17 anonim válasza:
66 éves vagyok.Az enyém is áll állandóan a nadrágban.
17/17 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani! Nekem pl még áll! F/60+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!