Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti mit csinálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit csinálnátok akkor ha a szexpartneretek teherbe ejtene?

Figyelt kérdés

Leginkább a 20 év alatti lányokra gondolok.

Elvetetnétek, vagy megtartanátok?

Az én 18 éves szexpartnerem sajnos ebben a helyzetben van.

Ő el akarja vetetni, de én megtartanám, akár úgy is hogy ő lemond róla teljesen.

Lányok ti mit csinálnátok?

2019. márc. 8. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Elvetetném, és 20 alatt mindenképp elvetetném.

Szexparner megbízhatatlan, a gyereknevelés meg nehéz ( és itt az anyagiakra is gondolok)

2019. márc. 8. 08:44
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

Én 20évesen lettem terhes a barátomtól kb 3honap ismerkedés után

Igaz nem szexpartner de nagyon friss kapcsolat

Ő idsősebb,érett

talpraesett férfi megtartottam pedig ő először nem akarta

Mlst pedig vagyunk egy szép kis család 😊

Szexpartnertol szerintem nem tartottam volna meg de kitudja..

2019. márc. 8. 09:10
 3/9 anonim válasza:
35%
Nem tartanám meg mert később még jelentkezhet érte a szexpartnered hogy mégis kell neki a gyerek. Meg egy ilyen dolog hatósági intézkedéseket von maga után
2019. márc. 8. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Tökmindegy ki ejtene teherbe, én elvetetném. Nem akarok gyereket szülni erre a világra.
2019. márc. 8. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Ehhez kapcsolódik a tegnapi kérdésem. ha gondoljátok válaszolhattok.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2019. márc. 8. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Végülis meg lehet érteni, hogy nem hiányzik neki egy terhesség és egy szüles. Meg egy kisbaba. De ha vki szexel benne van a pakliban ez is.

Bár már elmultam kicsivel 20. De én mindig is úgy voltam vele, hogy bár nem vágyok annyira gyermekre, ha egyszer teherbeesnék semmiképpen sem lennék képes elvetetni.

2019. márc. 8. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok 20, de nem változott a véleményem egy évvel ezelőtthöz képest. :D

Egyszerűen nem adottak a körülmények ahhoz, hogy megtartsam, egyetemista vagyok (nappalis), nincs saját lakásom, sem önálló keresetem, nemigen lenne választásom. 99%, hogy elvetetném, ha netalán mégsem, akkor odaadnám olyannak, akinek valamilyen oknál fogva nem lehet, de szeretne (ez persze függ attól is, hogy mikorra esne várhatóan a terhesség utolsó szakasza, illetve a szülés).

2019. márc. 8. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

Elvetettem volna, mert ennyi idősen nem tudtam volna miből és hol felnevelni.

Egyébként hiába tartanád meg, nincs ilyen, hogy ő lemond róla. Ha nálad élne a gyerek, akkor is kötelezhető lenne gyerektartást fizetni, és felelős lenne érte. Ez csak akkor szűnik meg, ha örökbeadja, vagy ha te megnősülnél és a feleséged örökbe fogadná. Teljesen érthető, hogy ha egy nő nem akar gyereket, nem fog azért szülni, hogy hátha később kell a pasinak.

2019. márc. 8. 17:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Pasi vagyok és nekem kéne a baba. Mármint nem a tiétek, hanem, ha teszemazt az én szeretőm lenne terhes, biztos nem bíztatnám, hogy vetesse el. De az Ő döntése lenne azért.
2019. márc. 26. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!