Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem találok barátnőt akivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok barátnőt akivel szexelhetnénk, de már nagyon vágyom rá. Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Már nagyon unalmas a kezem. Pedig nagyon vágynék rá, de unom, meg szomorú is vagyok hogy nem tudok barátnőt találni. Ezért nem nagyon van kedvem verni. Most pl 3 napja nem csináltam és ma alvás közben élveztem el:DDD

Gondolkozom a fizetősön, de én szerintem vele nem tudnék teljesen ellazulni, izgulnék...

21 éves vagyok, és már nagyon rég kényeztettem lányt:(

Szerintetek lehet olyan lányt találni aki pénzért cserébe levetkőzik nekem?:)

2019. febr. 16. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megint ez az önsajnálat! Legyél már férfi! A negatív embereket senki sem kedveli.
2019. febr. 16. 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:

És keresel barátnőt, vagy csak sajnálod magad? Hogyan keresel? Mióta?

Egy kapcsolat nem olyasmi, ami csak jön magától. Az esetek többségében aktívan tenni kell érte (a nőnek is). Azoknak van ideje siránkozni, akik nem tesznek semmit, csak ülnek otthon és várják a csodát.

2019. febr. 16. 08:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Rég óta próbálkozom, igaz csak neten. De nem tudok máshol.
2019. febr. 16. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ki gondolta volna h csak neten "próbálkozol"

Szakadj kicsit le a netről, és menj el bulizni, szórakozz. Ott tuti találsz pár csajt magadnak, de ez az önsajnálat nagyon nem vonzó. Az ellenkezőjét váltod ki ezzel a nőkből, és nem azt amire számítasz.

Ll

2019. febr. 16. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:

"..csak neten. De nem tudok máshol."

Mi az hogy nem tudsz máshol? Kifejtenéd ezt?

2019. febr. 16. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:

S most mit akarsz itt megtudni? Mi a tuti recept, hogy írsz valakinek és a csaj bugyi nélkül vár a orgazmusra készen otthon???

Nem akarsz fizetőset... de pénzért vetkőzzön.... Most mi van?

Öreg, ez nem így megy. Vagy férfi leszel és beszélgetsz a csajokkal és ledumálod a bugyiját, hogy beléd szeressen vagy így maradsz. Olyan nincs, hogy majd más megmondja neked, hogy mit mondj, mi legyen rajtad és akkor kész a helyzet.

De azért adok pár tippet:

Legyen dumád... ehhez viszont kell műveltség mert ugyanaz a duma nem jó minden csajnak.

Legyen humorod... ugyanaz a helyzet mint fent. Kell hozzá némi műveltség, mert fel kell ismerned, hogy a csaj milyen típus. Mi jön be neki.

Legyen egyéniséged, de ez nem egyenlő a nagyképűséggel.

S még valami: legyen kitartásod... mert az első nem fog összejönni hidd el. Talán a második sem. Ilyenkor nem el kell vonulni a sarokba sirdogálva itt leírni, hogy milyen aljasak a csajok, mert te egy jó srác vagy. Végig gondolni mit lehet másképp csinálni és újra megpróbálni.

A csajoknak férfi kell, nem fiúcska. Én nem mindegyikre mozdulok rá. Csak amelyik külsőre bejön, de olyan is van, hogy az egyénisége nem jön be. Akkor hagyom és búcsúzok. Ha utána ő jön utánam akkor is hagyom, mert nem mindenáron akarok levarrni valamit/valakit. Nekem a minőség számít. De tudod így 42 évesen már megengedhetem magamnak azt is, hogy a 25 éves csajok közül válogassak. Ez jön a rutinnal, ami nem beképzeltség hanem egyszerűen a lényege az egésznek. Tudod.. sok élmény = tapasztalat.

Sok sikert!

2019. febr. 16. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha jól nézelki akkor kimész az utcára és lesz barátnőd, ha okos vagy mellé az előny

Ha egyik se jellemzőrád akkor szívás

L

2019. febr. 16. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!