Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan potoljatok be a szexet ha nem vagytok kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Milyen úton módon? Egyejszakas, laza kapcsolat, vagy csak maszti?2019. márc. 7. 18:57
1/11 anonim válasza:
Én semmi képpen sem egyéjszakás kalandokkal pótolnám, ha ilyen helyzetbe kerülnék. Max a maszti, de őszintén nem tudom..
2/11 anonim válasza:
Csak maszti.
Soha nemvolt és nem is lesz egyéjszakásom.
4/11 anonim válasza:
Egy egyejszakasom volt, borzasztó volt, nem az en világom, úgyhogy marad a maszti.
5/11 anonim válasza:
csak masztival és azt próbálnám meg változatossá tenni
6/11 anonim válasza:
Nekem sem fekszik az egyéjszakás kaland. Barátság extrákkal. Bizalom nélkül nincs szex senkivel.
7/11 anonim válasza:
sehogy
azt az energiát másra szánom
amúgy meg mi az h pótolni???
szexet nem lehet mert azt két ember csinálja
8/11 A kérdező kommentje:
Mennyi kis frigid k :)
2019. márc. 7. 22:43
9/11 anonim válasza:
Én szívesen kalandozom. Életembe nem voltam 2,5 honapnapnál kevesebbet pasi nélkül, és ezen nem is szeretnék változtatni. Persze fontos hogy ismerjem, kedveljem, vonzódjak hozzá. Voltak spontánabb sztorik is de esetlenül sikeredtek, nem volt rossz, de azért jobban pártolom ha ismerős vesz a keze alá, tudjuk ki mit hogyan és ennyi. :)
10/11 anonim válasza:
Az ujjaimmal. Bőven megfelelnek a célnak, nincs szükségem fhaszra, se vibrire a vaginámba, nem attól élvezek el. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!