Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legdurvább szex amit valaha átéltél vagy átszeretnél élni?
Kinek mi volt vagy mi lenne a legextrémebb dolog?
Sok mindenről olvastam itt az oldalon, van kinek már az anális szex is túl dúrva,van akinek a pisi-kaki is kevés. Kíváncsi vagyok kinek mi a maximum
Kb 6 órán keresztül egy alacsony székhez voltam kötözve. Párom pedig amikor kedve volt megdugta a szám és a számba v arcomra élvezett. Volt hogy 1,5 óráig rám sem nézett a következő órában meg 2x is. 6 óra alatt nagyon elzsibadtam és kényelmetlen
volt. 6x élvezett el az arcomon mellemen mindenhol a megszáradt spermája volt. Húzta a bőrömet de tetszett :P
Durva, vad, hajtépős kefélés közben véletlenül kicsúsztam belőle, de análba sikerült visszadugnom, erősen, nagy lendülettel. Homorított egy nagyot, és felkiáltott: Ne állj meg, toljad!" Iszonyatos nagyot élvezett.
Aztán ez -khm- "véletlenül" többször is előfordult, már tudatosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!