Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy egy férfi engem kíván?
Nem vagyok biztos benne hogy a vőlegényem engem kíván, vagy pedig csak mikor már szexre éhes célnak megfelelek.
Ezt abból szűröm le, hogy miután szexelünk, és végzett, már nem nagyon érdekli tovább a dolog.
Megkérdezi hogy én készem vagyok-e, aztán ennyi.
Ha megkérem hogy masszírozzon meg, nagyon kelletlenül csinálja, alig várja hogy végezzen, közben a testemet kritizálja (csak viccelődve, de akkor is) mikor bensőbbségesebb lesz a szituáció, akkor rögtön menekül, elvicceli, vagy mondjuk rám csap, mintha valami haverja lennék és elsüt egy ordenáré viccet.
Amúgy a farka folyamatosan áll a jelenlétemben, de szerintem ez nem sokat jelent mert fiatal.
Elmondása szerint neki elég heti egyszer szeretkezni.
Nem igazán simogat meg, ölel át. Hozzám ér, de nem finoman, (persze szex előtt igen)
Elmondása szerint én vagyok neki az igazi, amit elhiszek, mert összességében elég sok áldozatot hoz értem, mindenben ami fontos kikéri a tanácsom, feleségül akar venni.
Nem értem miért kerüli ennyire az intimitást. Velem van a hiba? Gondoltam már arra hogy nem vagyok elég szexis vagy ilyesmi, próbáltam vele beszélni és azonnal változtatott meg nagyon magára vette, de aztán el is lett ez felejtve, meg mikor változtatott az sem olyan igazán volt csak amikor az ember megtesz valamit mert muszáj.

Nem feltétlen kell szexisebbnek lenned, hiszen eddig is elég volt neki a szexisséged. Inkább csak változtass valamit, itt a legegyszerűbb,legapróbb dolgoktól pl új hajszín, egészen a komoly újitásokig pl, szex-játékszerek, vagy csak ilyen szexis ruha, új helyszin, vesd rá magad és csinálj vele valami újdonságot.
Szóval szerintem kicsit az a baja, hogy ellaposodott számára a dolog.

Nem minden pasi szeret èrzelgősködni a nője előtt.
Sok fiúban az dolgozik hogy ő a nő számára a rettenthetetlen hős és nem engedheti meg magának előtte a gyengébb sebezhetőbb pillanatokat.
Haverokkal más én is szoktam ökörködni velük

Ja és a barátai felé meg sikerül. Hagyjuk ezt. Hátba vágás helyett egy megsimogatásba szerintem senki nem halna bele.
Igen a vőlegényem.

Magyarázd meg kérlek miben más a kettő. A haverokkal meg a barátnőddel.
Próbáltam megbeszélni, de nem lehet, rögtön mindent kritikának fog fel akkor is ha csak egy icipici dolgot mondok, vagy csak nagyon óvstosan. Felőlem szerelmemnek egyetlenemnek is nevezheti a haverjait. Ha mellette nekem is mutat valamit, de nem.
Van problémája igen az érzelemkifejezéssel, de én egy nő vagyok, nem értem, nekem szükségem van rá hogy szeressenek en is ezt nyújtom.

Kicsit olyan mintha úgy gondolná h minden a helyén van és a dolgok majd maguktól úgy maradnak. Nem egy szobanövény vagyok.
Ma próbáltam beszélni vele, kihozta belőle hogy biztos más felé kacsintgatok és ez a gond. Utána nem vette fel a telefont stb, majdhogynem nekem kellett mennem bocsánatot kérni mert szerinte cirkuszoltam. Pedig csak próbáltam kifejezni valamit.
Igen az érzelemkifejezéssel vannak gondjai nem csak felém de az élet minden területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!