Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat miért izgatja ennyire a szopás?
Ha komolyan, élvezettel csinálja a Nő a számomra, nekem az azt jelenti, hogy teljesen Nekem adja magát, és jót szeretne csinálni vele, és ez olyan “teljes odaadás” a részéről, tudom, hogy elfogadja minden porcikámat, és nem “undorodik” tőlem :)
Persze nálam ahhoz, hogy orálisan kényeztethessen, szükséges, hogy javarészt előtte én kényeztetem Őt szájjal, illetve, hogy amíg “meg nem szokom”, legyen nagyon óvatos, mivel pár éva volt fitymaszűkület műtétem, így a makkom alatt, a kis fitymafék alatt érzékeny még, de doki szerint ez normális, idővel ha megszokom, elmúlik. Emiatt lassúnak, türelmesnek és óvatosnak kell lennie a lánynak, viszont nincs igényem, hogy pl. Legyen minden esetben 15 perc.
Természetesen én is óvatos vagyok és vigyázok Rá!
Remélem, hogy segíthettem! 24/FFI :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!