Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az szégyen ha idősebb nőt dugok meg?
Figyelt kérdés
Pl 10-20 év különbség..
Gáz?
2019. márc. 6. 21:16
1/11 anonim válasza:
Az a gaz ha mások véleménye alapján választasz szex partnert. Ha neked ez jön be akkor nem gaz
2/11 anonim válasza:
Nem gáz, ha mindkettőtöknek élvezetes volt.
3/11 A kérdező kommentje:
De én kérdeztem. Ha nem ronda a nő akkor nem gáz?ugxe
2019. márc. 6. 21:19
4/11 anonim válasza:
Nem gáz.
Azzal szexelsz akivel akarsz, és akihez vonzódsz.
Ha itt majd vki azt mondja h gáz akkor többet nem is szexelsz ilyen korú nővel?
5/11 anonim válasza:
Én voltam 20 évvel idősebb nővel,kicsit tartottam tőle hogy milyen lesz,de isteni volt! 42F
6/11 anonim válasza:
A nőnek gáz mert lefekszik veled! Hogy lehet dgásnak hívni? Jó alpári vagy!
7/11 anonim válasza:
Amúgy minek akarsz idősebbel, ha a saját korosztályodból is lehet?
8/11 anonim válasza:
A beleegyezéssel történő szex csak akkor gáz ha az egyik fél gyerek/tini a másik felnőtt, meg ha a felek családtagok.
Nem gáz lefeküdni egy idősebb nővel, de úgy tűnik, hogy ezt te kellemetlennek éled meg, szóval ha olyan helyzetben vagy, hogy döntened kell, inkább ne feküdj le vele. Senki sem kívánna magának ilyen infantilis partnert.
9/11 anonim válasza:
Én múlt hónapban voltam egy 28 éves férfival. Egyikünk se érezte gáznak.
41/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!