Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nap kétszer is szexelünk egymás után, a barátom a másodiknál "nem érez semmit. " Miért?
A második közben mindig megáll ás kérlel, hogy csináljuk gumi nélkül, mert elmondása szerint "nem érez semmit."
Nem igazán értem, hogy miért, ugyanis elég nagy a mérete, én pedig elég szűk vagyok, általában fáj is és az elején vagy pózváltásnál is nehezen szokott bemenni, szóval tág biztosan nem vagyok én sem. Mi lehet ennek az oka? Miért csak a másodiknál van ez mindig?
Én nem szeretném még gumi nélkül csinálni, mert nagyon friss a kapcsolat. Majd a későbbiekben váltanék csak tablettára.
A túl nedves az túlzás, bár tény, hogy nedvesebb. De én így is teljesen érzem, sőt néha még olyankor is fáj, olyan vastag.
És ha tényleg én vagyok túl nedves, akkor gumi nélkül miért lenne jobb?
Hidd el könnyen túl lehet nedvesedni.
Ha nincs gumi akkor a puncidat közvetlenül érzi, nincs ami tompítsa a dolgokat. Gyorsabban el fog élvezni, és te is többet érzel belőle
Túl nedves szerintem nem vagyok, másokkal sokkal nedvesebb szoktam lenni. Vele valamiért annyira nem.
De mindegy, akkor ezentúl egyszer csináljuk egy nap és akkor ez megoldódik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!