Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Megszakítással kozosolunk 4eve de sose volt gond. Másodiknál gumit használunk de most 3x voltunk egymás után megszakítással, lehet gond?
A google személytelen, a ggoogle szemében ez egy fogalom, de Te saját magadról beszélsz... jajj :(
Én sosem közösültem!
36/f.
Ha már ennyire javaslod, hogy írják be, akkor te miért nem teszed? Pl. egyből tisztában lehetnél vele, hogy baromi sok nő esik így teherbe, ha akarja, ha nem.
Szerinted, évente 33 ezer abortusz, és számtalan nem tervezett gyerek hogy csúszik be? Tabletta mellett?
Nagyon sokan használják ezt a módszert hosszabb-rövidebb ideig sikerrel, de ettől még bármikor lehet belőle terhesség.
És lesz is!
Ez az "én X ideje ezt csinálom, nem estem teherbe" meg vagy igaz, vagy nem.
Én meg 8 hónapig szexeltem a párommal, naponta-kétnaponta, főleg peteérés környékén, és nem lett belőle terhesség. Tehát ha peteérés környékén rendszeresen szexeltek védekezés nélkül, az is teljesen megbízható fogamzásgátló módszer!
Gumira nincs pénz, majd abortuszra lesz. Tablettával nem akarsz ártani a testednek, majd a kaparás jó lesz neki!
Egyébként meg mindenki úgy ba.ssza el az életét (szó szerint), ahogy akarja. Én ha nem akarok gyereket, akkor védekezek, mert én a a saját életemért vagyok felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!