Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan jóképű pasi, aki fizet szexért?
Figyelt kérdés
Vagy ilyenre felesleges várni és kénytelen az ember lánya dagi/kopaszodó/öreg fazonokkal szexelni, ha pénzt akar keresni?2019. márc. 6. 13:33
1/17 anonim válasza:
Te most a lányodnak keresel olyan palit ,aki fizetne érte?
2/17 anonim válasza:
ismerek olyat, volt osztálytársam szerintem egész helyes srác, de önbizalma (csak a nőkkel) és tapasztalata 0 és inkább elment prostihoz
3/17 anonim válasza:
Ha pénzt akarsz keresni, akkor áldozatokat kell hozni.
Lehet szerencséd, hogy találsz valami túlfizetett focistát, de vállalkozást a nagy volumenű kereslete kell alapozni, ha már nem mozogsz olyan körökben, ahol magától adódik a lehetőség.
4/17 mikeXxX válasza:
Ha van akkor az jó nagy palimadár 😂😂😂! 40f
6/17 anonim válasza:
Nem tartom magam csúnya embernek és ritkán előfordul hogy fizetek a szexért
7/17 anonim válasza:
Minden csak nézőpont kérdése!
Én "dagadt", "kopaszodó" pali létemre bárkit megszerzek ingyen akit akarok, és akire én vágyok.
Tanártól a modellig, doktornőtől a könyvelőig (szexi fiatal könyvelőig)!
Soha nem fizettem a szexért, és nem is fogok!
Nőljön köröm a farkamon ha fizetősbe valaha is beteszem :D
9/17 anonim válasza:
Hát az attól is függ, hogy a csaj hogy néz ki :)
10/17 anonim válasza:
Klasszikus lusta k...a. A pasi tartsa el, és legyen jóképű is. Mer neki pénz is meg élvezet is jár. Hát hogyne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!