Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 éves szűz vagyok, van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves szűz vagyok, van olyan lány akinek kellenék ennyi idősen így?

Figyelt kérdés

Nagyon szarul alakult az életem, valószínűleg ez az oka.

Egy pár évig tuti még szűz maradok, vagy rosszabb esetben lehet örökre így marad.

Fizetős nőt ne írjátok, az nem magoldás, szerintem.

2019. márc. 6. 07:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Szüzességed nem zavar.

A köröd igen. Mármint nállam fiatalabbal nem vagyok

2019. márc. 6. 07:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem így kell hozzá állni.

Ha velem nem történt volna az a rossz dolog. Akkor én is 20+évesen vesztettem volna el a szüzességem a kicsi apjával

N

2019. márc. 6. 07:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Engem sem a szüzességed zavarna, hanem a korod

27N

2019. márc. 6. 07:46
 4/9 anonim ***** válasza:

A divat mondja meg mikor ciki szűznek lenni?El vagytok tájolva,agyilag.Azért ,mert vannak akik már14-19 éves korban elveszítik,az nem azt jelenti hogy mindenkinek kötelezően ekkor kell.Ha pedig nem,onnantól ciki,és kb. nulla az esélye.Perszw ha azt nézzük,hogy a gyk egész Magyarország véleménye,akkor ige.De szerencsérw ez nem így van.

Fogalmam sincs mit jelent a nagyon szarul alakul,de attól még simán találhatsz olyat,akit nem zavar a szüzességed ebben a korban.

Ha a legnagyobb idióta is talál magának valakit,akkor Te is .

2019. márc. 6. 08:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi a bajod a fizetős nőkkel? Legalább látsz puncit élőben. Az is valami.
2019. márc. 6. 08:21
 6/9 Mjanos24 ***** válasza:
el akkarod veszteni a szüzességét nem találsz olyan csajt aki ingyen le fekűtne veled!akkor a B terv ott vannak a fizetős csajszik a rosszlánYok oldalon!
2019. márc. 6. 09:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem sem a szüzességed zavarna, hanem az, hogy fiú vagy. Mert amúgy én is az vagyok. Lányba nem tudsz szüzet? :D
2019. márc. 6. 10:46
 8/9 anonim ***** válasza:
NE mondd el egy lánynak se, hogy szűz vagy. Én 21 évesen veszítettem el, de akivel először voltam, az nem tudta, hogy szűz vagyok és a mai nap sem tudja. (És nem, nem is derült ki szex közben, mert szűz voltam, nem egy idióta, szóval tudtam az alap dolgokat hogy kell csinálni.)
2019. márc. 6. 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze majd bárkinek is kellesz majd ha itt rinyálsz. Igazi ferfi vagy.... Pf...
2019. márc. 6. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!