Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy ne vigyek egy "kapcsolatb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne vigyek egy "kapcsolatba" érzéséket?

Figyelt kérdés
Nem akarok érzelmeket. Nem akarom,hogy fájjon. Viszont van egy férfi az életemben most. De úgy érzem nekem fontosabb ő mint neki én.Úgy érzem csak a szex miatt van velem, Mert mindig csak kritizál bánt engem. De jó vele ,nem akarom otthagyni ,csak nem akrok felé érzéseket táplálni.Hogy csináljam?
2019. márc. 5. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nagyon erosek lehetnek az erzelmeid iranta, ha ennek ellenere is szereted es nem akarod elvesziteni. Pedig az mar nem jo, ha te kevesbe vagy fontos szamara, es ha ugy erzed valoban csak a szex miatt kellesz neki. A szex nem minden egy parkapcsolatban, oke kell az is, de a kolcsonos eros erzelmek is.

En azt mondom, hogy az erzelmeidet nem tudod iranyitani, azok maguktol jonnek. Te ennek ellenere is szereted, es ezt a szived diktalja. Talan ha kicsit kozombosebb lennel vele, nem tudom a fejehez kapna-e. Nem probaltal egyebkent beszelni vele errol

N.

2019. márc. 5. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Mennyi ideje vagytok "együtt

"? Milyen jellegű a viszony?

2019. márc. 5. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani,de neked jobb lenne ha kilépnél ebből a kapcsolatból.Gondolom a fazon csak szexkapcsolatot akar veled.Ne érdeklődj iránta,annyira se,mint ő érted.
2019. márc. 5. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
"Mindig csa kritizal, bant" "jo vele" ezt csak en nem tudom ertelmezni, hogy abban megis mi lehet a jo??
2019. márc. 14. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!