Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismerkedés alatt mikor kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés alatt mikor kell közölni, hogy nagyon rondák a melleim? Vagy ne szóljak? Az nem átverés?

Figyelt kérdés
Az előző kapcsolataimnak az elejét teljesen tönkretette ez a dolog. Beszélni nem mertem róla, inkább a szex megtörténtét húztam, ha már muszáj volt akkor sötétben, vagy melltartóban csináltuk jópár hónapig. Utánna már felfedtem a titkot, mert úgy éreztem már szeretnek, nem hagynak el emiatt. Persze tetszeni nem tetszett egy férfinak sem, sőt volt aki mondta, hogy mostmár érti miért rejtegettem eddig. Viszont pont a kapcsolat elejét, a legszebb, szenvedélyes részét tettem ezzel tönkre mindig, amikor még imádnak spontán, bárhol bármennyit szeretkezni a párok. Nem akarom ezt a hibát elkövetni újra, ezért gondoltam arra hogy jobb lenne már az első pár randi után szóba hozni ezt. És akkor tudja az illető, hogy valami nem oké, ne számítson átlagos cicikre, illetve értse hogy emiatt vagyok gátlásos, nem azért mert ne kívánnám őt.
2019. márc. 5. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjál már...

Szerintem nem szerettek igazán.

Az ő testük, farkuk tökéletes volt?

Spontán szexhez bárhol meg pont nem kell totál levetkőzni, elég alul...

2019. márc. 5. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:
#10 Bár nem a kérdéshez illik, de a legszexibb lány akivel valaha szexeltem, neki se volt semmi melle. De egyszerűen ez annyira illett a testalkatához, hogy pontosan ettől volt tökéletes. Szóval nincs semmi baj ha valakinek nincs akkora, hogy meg tudja fullasztani vele a partnerét.
2019. márc. 5. 21:48
 13/16 Deflohelp ***** válasza:
100%

Hívd el a kiszemelt férfit uszodába. Ha ott látott már bikiniben és továbbra is fenntartja a kapcsolatot, akkor igazán nincs miért aggódnod.

Ha többet nem jelentkezik, akkor nem kár érte, de legalább úsztál egy jót.

2019. márc. 6. 07:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene
2019. márc. 6. 07:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Az enyéim nagyok (párom a kisebbeket szereti) és hatalmas, halvány udvaruk van.

Sose szerettem őket igazán.

A párom viszont odáig van értük, imádja őket, pont úgy ahogy vannak :)

A legjobb barátnőm bimbója befelé fordulós, és van egy harmadik is az egyik mellén. Boldog párkapcsolatban él, elmondása szerint a párja azt állítja, gyönyörűek és tökéletesek :)

2019. márc. 6. 07:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem pl. nagyon lógnak a melleim (már 12 éves koromban C kosaras volt a mellem, akkor is lógott, azóta E-sre nőtt, és hát a gravitáció hatása nem kerülte el)... az a típus, amire a fórumokon a férfiak 90%-a fújjog meg tejeszacskónak, spánielfülnek hívja... én első szex után szóba hoztam az előző párkapcsolatomban. Szerencsére az exemet nem zavarta, sőt.
2019. márc. 8. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!