Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vékony testalkatú vagyok, akkor tényleg sosem fogok találni barátnőt?
Figyelt kérdés
Sportolok, de így is vékony vagyok. A lányoknak nem nagyon jövök be sajnos, eddig nem volt még barátnőm. 190cm/70kg vagyok.2019. márc. 4. 19:47
1/7 anonim válasza:
Ha ennyira zavar hogy magas és sportos vagy akkor hagyd abba és zabálj mekit meg pizzát.
És ha azt hiszed hogy a csajoknak a dagadt, nagydarab tunya fickók kellenek akkor tényleg nem is fogsz soha barátnőt találni....mert b@lf@$z vagy.
2/7 anonim válasza:
Ez nem torvenyszeru, hogy akkor nem is lesz baratnod soha, mert par lanynak nem jossz be. Ne add fel.
3/7 anonim válasza:
Lehet csak nem egy kimondottan szép csaj de egy átlagos simán lehet vagy egy kissé csunyább
6/7 anonim válasza:
Az is elképzelhető, hogy ronda vagy.
7/7 anonim válasza:
Nekem is tetszenek a magas, vékony pasik. Szerencsére már megtaláltam azt az egyet, akit nem is szeretnék elengedni. :)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!