Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nekem a mellbimbók kifejezetten tetszenek, de a striák már durvák, az enyhébb bejön, de ez már sok nekem
persze ha egyszer lesz feleségem és szülés után lesz ilyen, így is szeretni fogom
exemnek hasonlóan nagy bimbó udvara volt kis mellel, imádtam, de már előtte izgatott, mert láttam ilyen képet
F
Uuuuuuuuu aaaaaaaaaa
Azért ez már elég durva. Ha ilyen bukkana ki előttem, biztos kivsit megilyednék.
Esztétikailag nem szép, de szerintem ha már ott lennék nem múlna ezen a szex. De nagyon jófej csajnak kéne lennie hogy ilyen cici ne zavarjon.
A képen a nő vagy terhes, vagy nemrég szült. A linea nigra, a hasa közepén a sötét csík csak terhesség alatt jelentkezik, illetve a bimbó udvar elszíneződés is ebben az állapotban fordul elő. Úgyhogy a kérdésed nem rossz, csak alapból van ilyen nő?
Én nő vagyok, ezért nem tudom, hogy létezik e alap állapotban ilyen bimbó udvar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!