Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Mi az a méret, amikor tényleg azt mondjátok, hogy ennél azért több kellene?
Ilyen még nem volt hogy azt éreztem hogy több kell
Minden technikán múlik.
Mert voltam kicsivel ,közepessel, naggyal.
Centit ne kérdezzetek mert fingom nincs nem mértem le kérdezni meg nem kérdeztem szemléleték? Ugyan kérlek a nők és a szem mérték? Ezt te se gondolod komolyan ...
Szóval mind a 3 fajra mérettel jó volt.
De csak mert a pasik félre rakták a kangörcsöt és csak velem törődtek..
Ennyi.
N
Oszinte leszek, nekem nagy merettel nem volt dolgom, csak kicsivel es kozepes merettel.
Exemnek kicsi volt, 2 evig tartott egyebkent vele a kapcsolatom, hogy oszinte legyek, vele azert volt olyan mikor tobbrevagytam. Valoban a technikan mulik a dolog szerintem is. Igazabol a 2 ev alatt ketszer volt orgazmusom mindossze, de az is csak lovaglopozban. Misszionarius pozban semmi. De mas pozokban sem.
Parommal viszont nem erzem ugy, hogy tobbre van szuksegem, minden pozban jo vele. :) Pont az a meret amivel teljesen elegedett vagyok. ;)
Ne kerdezzetek tolem sem hany centik voltak, mert szemmertekkel en sem tudom megsaccolni, meregetni en sem meregettem, kerdezni meg mar csak nem kerdezgetem.
De ezzel nem azt mondom, hogy akinek kicsi van keseredjen el, hogy biztos kudarcot vall a csajoknal, hanem a technikazas szamit.
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!