Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi legyen, ha nem javul? Van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen, ha nem javul? Van erre megoldas?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Parommal fel eve vagyunk egyutt. Korulbelul 3 honapja elunk (elnenk) szexualis eletet. Pontosabban probalkozunk.. az elso alkalomkor felallt neki, minden rendben ment, kivantuk egymast.. aztan vegul lelankadt ovszer felhuzas kozben. Utana mar nehez volt felallitani ujbol. Abba is hagytuk.. elmondta, elozo parjainal is elejen ez problema volt. De azert, mert tulzottan rastresszelt, maximumra torekedett. Azota is rengetegszer probalkoztunk.. ovszerrel, ovszer nelkul.. ritkan sikerul mereven belem hatolnia, de hamar el is mulik.. egyszer sikerult 3 percig huzni ugy, hogy fogjuk ra kemeny volt ovszer nelkul. Egyszer pedig ovszerben 1 perc alatt elment, de nem volt teljesen merev akkor sem. Ovszer szoritja allitolag...de anelkul sem megy... csak a szexszel van problemank.. de amikor oralisan csinalom neki, ugy all, mint a gerely.. regen nagyon sokat maszturbalt. Errol mar leszokott. En is kb 4-7 naponta elegitem ki csak. O kielegit engem maximalisan kezzel, nyelvvel. De en vagyom vegre egy normalis szeretkezesre.. adtam neki idot, megbeszeltuk, de nem javul.. kisse el van hizva, meg azt mondta annak is koze van ehez valoszinu.. hamarosan elmegy dokihoz. De szerintetek mit probalhatnank meg meg? Parom 25 eves lesz.

2019. márc. 4. 17:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nehez idoszak volt neki, egyetlen ot igazan tamogato, szereto embert veszitette el, akire felnezett es nagyon jo apa-fia kapcsolat volt. Emiatt sajnaltam, igen.. most is sajnalom ot. Nyilvan segitek neki, probalom tamogatni, mellette lenni mindenben. De mar jobban van,sokkal jobban. Ritkan jut csak eszebe az atelt trauma, ami nagyon varatlan volt, ugyanis 20 perccel elotte meg beszelt vele telefonon. Na de kitertem picit a lenyegtol.. nem sajnalatbol vagyok vele. Igazan szeretem. Es szerintem egy jo baratno, tars dolga, hogy segitse a parjat a nehezsegekben, amennyire lehet. En ezt teszem.. es tenni akarok en is valamit azert, hogy javuljon a helyzet, mert o hisz benne. Ezert tamogatom. Varok meg, az elejen vagyunk, de ha ez igy folytatodik, o is meg fogja erteni, hogy akkor nem folytathatjuk ezt igy tovabb..de bizom en a legjobbakban..
2019. márc. 4. 18:31
 12/20 Spiritrobber ***** válasza:
76%

Lehetséges, hogy a súlya miatt van benne némi gátlás?

Célszerű akkor elkezdenie sportolni ha még nem tette.

Elég sok mackósabb vagy túlsúlyos ember szaladgál az országban de azért mégis csak ritkán hallani ilyet. Szóval ha valóban ez az ok akkor az fejben dől el....

Esetleg próbáljatok meg iszogatni, na persze nem cél, hogy alkoholisták legyetek de talán old olyan gátlásokat és stresszt ami most meg van. Ha pedig ráérez vagy túl lesz rajta meglehet ő sem stresszeli túl a dolgot :)

+ Farokgyűrű... nem tudom megoldás lehet e de segíthet :)

2019. márc. 4. 18:47
 13/20 A kérdező kommentje:

Lazan maszkal elottem teljesen meztelenul, nem gatlasos elottem egyaltalan. De azt elmondta, hogy mindig megfordul a fejeben, en mit gondolok rola.. foleg a nagyobb pocakja miatt. De ezt mar elmagyaraztam neki, hogy en elfogadom igy, ahogy van, ha o igy jol erzi magat..engem nem zavar a kinezete, vagyom ra szorostul, borostul. Ilyen a szerelem. Szoktun iszogatni elotte, picit ellazulni, de ez se igazan segitett.

Focizik mar jo ideje. De 4 honap kimaradt. Kozben futni jart, kondizni.. most ujra jar rendszeresen focizni. Szeretne fogyni

2019. márc. 4. 18:55
 14/20 anonim ***** válasza:
58%

Vannak dolgok, amiket te is meg tudsz tenni az ügy érdekében, de sajnos igazi, tartós változás csak akkor lesz, ha ő hajlandó erőfeszítéseket tenni.

Amit te tehetsz, hogy minél inkább megszabadítod a szorongástól. Türelmes vagy, nem piszkálod, nem keseredsz el túlzottan, ha nem jön össze, mert ezektől csak még jobban belelovalja magát. Jó ha tudtok nyíltan beszélni erről. Megoldás lehet, ha megbeszélitek, hogy egy ideig nincs szex, legfeljebb petting. Ez segít, hogy megszabaduljon az elvárásoktól és ellazuljon, ráadásul jobban fogja akarni, ha "meg van tiltva". Igyatok meg 1-2 pohár bort, hallgassatok zenét, masszírozzátok egymást, stb. Ha valóban a teljesítménye miatti stressz okozza a problémát, akkor ez segít.

Persze csak akkor, ha ő is tesz érte. Gyakorolhat egyedül óvszerben, és lassan, hosszan, mindig az utolsó pillanatban megállva. Ha nincs komoly szervi baja, akkor az erekció és a lassabb orgazmus is tanulható. Ha van egy csepp esze, az orvost sem halogatja addig, amíg a barátnője elhagyja, hanem holnap bejelentkezik.

És a legjobb az lenne, ha elkezdene odafigyelni az alakjára. Az önbizalma is sokkal nagyobb lenne, a vérkeringése is javulna, és az állóképessége is, amire nagy szüksége lesz, ha 3 percnél tovább akarja bírni. Nem beszélve az egészségéről.

Nem javaslom, hogy azonnal elhagyd, mert te szereted, akkor te sem éreznéd jól magad, ha ennyi miatt szakítasz. Viszont ha azt látod, hogy csak te próbálsz változtatni, ő pedig önsajnálatba süllyedve csak gyártja a kifogásokat ahelyett, hogy tenne valamit, akkor jobb szakítani. Egy ilyen pofon az élettől talán ráébresztené, hogy nem a csodát kellene várnia.

2019. márc. 4. 19:06
 15/20 A kérdező kommentje:
Koszonom #14-es. Nagyon hasznos volt, amiket irtal, teljesen igazad van. Erzem, hogy nagyon szeret es mindent megtesz ertem. Mar probal valtoztatni, elejen kert idot..atbeszeltuk. De letelt..mar kert idopontot orvoshoz.
2019. márc. 4. 19:12
 16/20 anonim ***** válasza:
32%
Nekem az exem 146 kg volt. Nála a súly ilyen téren nem okozott gondot.
2019. márc. 4. 19:20
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

Mivel azt irod,hogy orálnál nincs gond szerintem ne kukázd mint ahogy azt a 2.3. okoska javasolja.

Szerintem nem a szervi a probléma mivel tud állni,ha kell.

Egy sexuál pszichologust is keresetek fel.

2019. márc. 14. 00:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Furcsa ha oralisan csinálod minden oké, de ha behatol nem megy.
2019. okt. 31. 12:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Menjen el urologushoz es mondja el h problemaja van az erekcioval, libidoval, felszedett, es hogy szetetne megmeretni a tesztoszteron szintjet. Mindegy mit mondd a doki, ha 15nmol/l alatt van a sizntje, akkor probalja sporttal, eletmoddal feljebb tornaszni a tesztot es mindenkeppen fogyjon le. Ja es ne eroltessetek a szexet, hogy ne stresszeljen ra. Majd ha ugy erzi ugyis bedugjam
2019. okt. 31. 12:29
 20/20 anonim ***** válasza:

2-es!

”Gyorstüzelő? Szakítani kell, mert úgysem változik. Ha magától nem tett ellene matyizáskor, akkor itt sem fog változni a dolog.”

És hogy lehet tenni ellenne te észlény?

”Nem áll fel (50 évnél fiatalabbnál)? Kuka. Minden h_lyesége csak kifogás. (Igen, betegség is lehet a háttérben, de ettől nem lesz jobb a helyzet.)”

A betegség mióta kifogás te nyomorék? Potenciaövelőről meg gyógyszerről nem hallottál még e feminista agymosott világodban?

2021. szept. 14. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!