Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen furcsa szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen furcsa szexuális szokások vannak nálatok?

Figyelt kérdés
Nálunk a párom szereti, ha magassarkúban a lábai közé lépek. Illetve a péniszét a bugyimba törli.
2019. márc. 4. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Inkább itt nem :) f
2019. márc. 4. 08:53
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

A csajom szereti, ha megbuntetem neha, foleg ha tenyleg valami rosszat csinalt, mondjuk flortolt valakivel kicsit. Ilyenkor szex kozben kap par pofont, elverem a feneket vagy lekopom a kis ri.@.cot, esetleg mindezt kikotozve. Volt, hogy lepisiltem a cicijet... ennyi izelitonek

Mindketten szeretjuk az ilyesmit, de nem visszuk tulzasba, van vanilia szex is :) Bar ezek azert meg talan nem is olyan furcsa dolgok. 33F

2019. márc. 4. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Itt inkább nem írnám le. Max. privátban.
2019. márc. 4. 10:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha elfelejt tejet vagy tejszínt venni előző nap a kv-ba, akkor kénytelen vagyok beleverni a farkam a reggeli kávéjába! Ha emellett rosszul is viselkedett, akkor előbb a popsijába élvezek, majd onnan folyatjuk a kávéjába..
2019. márc. 4. 10:49
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

Például hogy cölibátust fogadtam.

F/42

2019. márc. 4. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:

1.: Szexy öltözék. Volt egy csaj akinek fizettem azért, hogy szexeljen velem diáklány ruhába öltözve, ing, rövid szoknya, combfix és csipketanga. A ruhák nagy része lekerült a megfelelő időpontokban, a combfix és a tanga maradt (ez utóbbit csak simán félrehúztam és úgy hatoltam belé)

2.: Titslap. Nagy mellű nőkkel működik. A fejem a két nagy csöcs közé teszem (nem szorosan), Ő pedig apró mozdulatokkal gyakorlatilag felpofoz a melleivel. Nem izomból kell mozdulni, tehát nem erős pofonokról van szó.

2019. márc. 4. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Itt a gyakorin bőven. Csak olvasgass a kérdések közt és tobzódni fogsz a furcsa szexuális szokásokról szóló kérdésekben.
2019. márc. 4. 14:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Viszonylag nagy pénisszel rendelkezek es szeretem ha meglepodik rajta egy laby ez nagyon beindit :) 22f :)
2019. márc. 4. 15:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel nincs párom, így csak lenne: lábfétises vagyok, így minden ehhez kapcsolódó dolog érdekelne.
2019. márc. 4. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!