Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa szexuális vágy?
Miért van az h izgatna ha a pasim két másik nőt dugna meg egyszerre és én nézném és közbe masztiznék?
Szex közben olyan férfias, de jó lenne néha kívülről nézni..
Ez nagyon beteg?
Semennyire sem. Én mikróba teszem a macska konzervet és azt dugom mert jó ézés és olyan mint egy sunnnnnnna.
Barátnőm lenyalja utána.
Én a székletét fotózom egy éve nagyjábol és ebből van gyüjtemény
Ha közben néha nézne rám h mennyire élvezem...nem, azt hiszem nem.
Szerelmes belém és ez nem csak ilyen testi dolgokon alapul. De igen, azt elvárnám h érzelemmentes szex legyen, nem az amit mi szoktunk.
Vannak erre megoldások, hogy hogyan lehet kivitelezni :) Valószínűleg ritka vágy, mert a lányok többsége nem így gondolkodik, ebből kifolyólag furcsa de szerintem teljesen érthető és elfogadható.
Kicsit irigylem is a párod, még ha erről nem is tud :D
Próbálj meg tenni annak érdekében, hogy megvalósuljon, emlékezetes élményekben lehet részetek, bár elsőre szerintem nehezebb lesz 2 lányt találni erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!