Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Youtube-on található ASMR videóknak van Szexuális irányultságuk?
Láttam ezeket a videókat több milliós nézettségüek és általában többségben lányok csinálják valószínűleg azért ilyen népszerű mert szexuális jelentőségel bír?
Nem hinném. Én például legalább annyi asmrt nézek férfi videóstól mint nőtől, pedig nem vagyok meleg
19/f
Eredetileg nincs/nem kellene, hogy legyen szexuális irányultságuk. Szerintem nem épp a legprezentatívabb videót linkelted be, mert számomra ez a csaj semmi ASMR-t nem tud okozni (pedig érzékeny vagyok rá nagyon), és én is érzek benne szexuális töltetet. Ahogy mondtam, eredetileg nem kellene, hogy köze legyen hozzá.
A másik: nem szoktam ilyen videókat nézni, szóval lehet, hogy igazad van, és a legtöbbet nők csinálják. Erre nagyon egyszerű a magyarázat! Amikor a "való életben" ASMR-t okoz valaki, az számomra mindig nő volt. Nem is tudok olyat visszaidézni, amikor férfi. Hogy miért? Mert a nőknek van ehhez kellő finom mozgásuk és érintésük. Nekem pl akkor van ilyen, ha egy nő gépel a lapotopján, vagy letöröl valamit (port pl), vagy egy msik nőnek a haját fésüli. EL sem tudom képzelni, hogy ez férfi részről is így lenne, ők nem elég lágyak ehhez.
Azt se tudják sokan mi az az ASMR, csak kis tinik láttak olyan videót, hallottak róla és akkor kitalálják, hogy menő és hogy ők is csinálnak ilyet és a legelképesztőbb definíciókat mondják, amikor megkérdezik tőlük, hogy mi is az az ASMR ("valami érdekes hangok kiadása meg zajok")
szal' ...
Sorry #6
Vidman fan vagyok nem hagyhattam ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!