Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen testalkatú fiúk jönnek be szexuálisan?
Magasság, súly, izom mennyiség, testforma, stb.
És milyen arcú, arcvonású? arcforma, szem-haj szín, arcszőrzet, hajstílus, stb.
Van olyan hogy tetszik egy fiú, és megkívánjátok szexuálisan?
Hát erre nehéz egyértelműen válaszolni, mert az összkép jön be, akár a hibáival együtt is. Nem szedem szét darabokra a testét, az pedig nincs a homlokára írva, hogy hány kiló. Inkább a viselkedése ami számít, de az NAGYON. Na azt bizony kielemzem alaposan.
Amúgy ha megpróbálok konkrétan is válaszolni a kérdéseidre:
- jó, ha egy kicsit magasabb, mint én, de ne legyen sokkal nagyobb darab nálam
- legyen némi egészséges férfias izma, szeretem, ha sportol, de ne legyen kigyúrva, mint Arnold
- én inkább az atlétikusabb alkatú pasikra bukom
- legyen szőrös a karja, lába, mellkasa. Az arcszőrzet elég egyéni, hogy kinek mi áll jól. Magamból kiindulva nekem eddig a borotvált vagy némileg borostás pasik tetszettek, de talán azért is, mert lássuk be az a leggyakoribb manapság
- szem- hajszín teljesen mindegy, összevissza volt eddig is
-arcvonás is teljesen változó, nem volt eddig két egyforma crush-om
Igen, ha megtetszik egy pasi, általában elképzelem, hogy milyen lenne vele. Ha meg már szerelmes vagyok belé, akkor egyfolytában arra gondolok.
175cm-190cm közötti magasság, átlagos izomzat
Arc szem haj az mindegy, a szőkék nem annyira jönnek be, de ez is változó
Van olyan, hogy egyáltalán nem jön be a fiú, és szexuálisan mégis kívánom :D
A nálam jóval magasabb kb (180-195cm),és az izmosabb férfiak jönnek be.
Az h milyen a haja, szeme az nincs nálam meghatározva, de előny ha borostás.
180-190 között, testalkatban az arany középút a legjobb: jó ha van rajta izom, de ne legyen kigyúrt állat; nem baj ha van egy kis felesleg, de ne legyen elhízott. Ne legyen vékony.
Szeretem a karakteresebb, csontosabb arcot (jól kivehető állkapocs), lehetőleg ne legyen szőke. Borotvált vagy borostás legyen.
Az utolsó kérdés meg remélem csak költői. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!