Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan nem vagyok vonzó szerintetek? 21F
Figyelt kérdés
A külsőm: 190cm/70kg, szóval vékony vagyok kicsi izommal. Az arcom a lányok szerint átlagos-helyes.
Belsőm a lányom szerint: Visszahúzódó, csendes, aranyos és rendes. Ezek a tulajdonságok nagyon előnytelennek számít a 18-22 éves lányoknál?
Légyszívesen normálisan válaszoljatok!
Köszi!!!
2019. márc. 1. 19:05
2/4 A kérdező kommentje:
bocsi, rosszul írtam, a LÁNYOK szerint!:D
2019. márc. 1. 19:39
3/4 anonim válasza:
ami vonzóvá tesz az a kisugárzásod. az pedig nem jön át egy ilyen leíráson. minimum képet tegyél ki. de még az is édes kevés...legalább is nekem
4/4 anonim válasza:
Lehetsz akármilyen helyes egy lánynak nem csak ez számít. Emlékszem hiába flörtölt velem egy modell csávó aki kedves is volt valahogy nem volt meg a szikra. És el kell szomorítsalak a visszahúzodó srácokat nem annyira kedveljük mert gyakran párosul önbizalomhiánnyal ami taszító legtöbbször. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!