Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nagyon kiakadnátok, ha egy lány megnyalná az arcotokat?
Figyelt kérdés
Mármint egy olyan lány, akit már ismertek egy ideje és bejön nektek (tehát nem egy antipatikus személy vagy egy idegen).
(Ne írjatok privátban, köszii!)
2019. márc. 3. 18:26
11/16 anonim válasza:
nem intimebb az arcnyalás :D sok lány nyalta már meg a fülemet, amikor ismerkedtünk még vagy flörtöltünk :) az arcomat egyelőre még senki.. :D ha az illetővel baráti viszonyban vagytok és nem akarsz többet akkor csak az arcát nyald meg :D de barátokat nem nyalogatunk ;)
12/16 anonim válasza:
Ha bejön és olyan a szituáció, akkor tetszene, bár akkor már más lenne logikus és helyén való. :D 19/F
13/16 anonim válasza:
Az a durva, hogy megtörtént már ilyen velem :D Annyi, hogy nekem is nagyon bejött a csaj, szóval persze hogy nem bántam. Rá pár hétre szexeltünk is már.
14/16 mikeXxX válasza:
Azt mondanám tudtam hogy édes vagyok 😂!
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!! :D
2019. márc. 4. 11:58
16/16 anonim válasza:
Meglepodnek de tetszene 22f :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!