Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két kövér ember hogy tud szexelni, hogy fér egymáshoz?
Nem okozott próblémat
Simán tudtuk csinálni 3-4 pózban minimum.
Misszionárius, Lovagló, Kutya ,69
A legtöbb póz nem a túl súly miatt nem ment hanem mert alacsony vagyok hozzá
#8-as! Nekem a parom kover volt meg mikor megismerkedtunk, 80 kg + -ban, a szenvedely meg volt, es igen a cerka is all, bar nem ugy mint mikor mar a kedvemert lefogyott. Misszionarius poz nem ment, hanem lovaglo pozban es ulo pozban csinaltuk, akkor is ugyanolyan jo volt vele ugy koveren mint most. Igaz akkor nem tudtunk tobb pozt kiprobalni, de azok a pozok is mindig orgazmushoz juttattak mindkettonket. :)
Kerdezo! Nos ezt en sem tudom elkezelni, de talan megoldjak valahogy... Hat nem is tudom... Lehet a lovaglopoz talan, meg az agyban fekudve hatulrol.... Hat nem tudom..
Lattam en is kover parokat, de nem gomdolkodtam el ilyenen. De mondjuk az oralis meg az ujjazas fuggetlen a sulyuktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!