Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha voltak már alkalmi kapcsolataim akkor lehet barátnőm?
Azért kérdezem mert élőben nem tudok ismerkedni, csak neten. Ha már valamennyire megismertem utána könnyebb élőben beszélgetni, szerintem.
Szóval nem az a baj hogy félek a nőktől, meg önbizalom hiányos vagyok, henem élőben nem tudok csak úgy oda menni egy lányhoz.
Az hogy szexeltem már lányokkal sokat segített sok mindenben. De még mindig gyengének érzem magam ahhoz hogy élőben oda menjek valakihez.
Ugye nem reménytelen a helyzetem?
Már sajnos nem vagyok tini
Attól hogy volt alkalmi kapcsolatos nem jelenti azt hogy lehet
Van akinek sose volt alkalmi és még is van csaja vagy ugyanúgy nem jön össze.
Hozzáállás kérdése
Be legyél nagyon rámenős de Mimóza se legyél...
Ne sietess és ne erőltes semmit.
Nem vagy reménytelen, de nyilván sokkal több esélye van egy magabiztos kisugárzású férfinak, aki meg mer szólítani személyesen, ismeretlenül is, mint annak, aki bejelöl facebookon és csak annyit ír, hogy "szia teccel, talizunk?"
Nem az mondom, hogy te az utóbbi vagy, de nálam kisebb esélyei vannak a férfiaknak online mint offline. És szerintem mondhatom azt, hogy a legtöbb nőnél ez a helyzet.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!