Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem végéig alkalmi kapcsolataim legyenek?
70 nem sok. Josip Broz Titónak 80 nője volt, Chateaubriandnak volt vagy 300.
"mindig előre felvázolom a hibáim a lányoknak, ha komoly kapcsolatot akarnak. Mindent elengednek a fülük mellet és arról győzködnek, hogy nem baj és így kellek nekik. Végül mindegyik megpróbál megváltoztatni, de mikor nem járnak sikerrel kidobnak."
Te korrekt vagy, ők naivak.
Szerintem próbálkozz tovább. Egyszer csak lesz valaki, aki kibírja azokat a bizonyos hibákat. Nyilván a következő 8 évben horogra akadó 620 nő között lesz legalább egy ilyen, nem?
"Mondjuk, mi lenne, ha változnál esetleg?" Nem olyan változásokat várnak el, mint pl. növesszek szakállt, vagy tegyem le a cigit, komolyabbakat. Maradok aki vagyok, ők is elvárják, hogy elfogadjam őket.
"Nyilván a következő 8 évben horogra akadó 620 nő között lesz legalább egy ilyen, nem?" Sokan élünk ezen a bolygón, nincs kizárva, de addigra kihullik az összes hajam, gyomorfekélyem lesz az idegtől és impotens is leszek, ha 620-al lefekszem:D
"De mi lenne, ha más kultúrából származó nőkkel foglalkoznál, akiknek mások az igényeik? Egy orosz vagy egy keletázsiai, esetleg afrikai vagy dél-amerikai nő sokkal kevésbé kényes, mint egy európai. Én a helyedben ezen a vonalon próbálkoznék."
Volt négy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!