Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a szenvedélyes szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szenvedélyes szex? Kell hozzá érzelem? Mitől lesz az?

Figyelt kérdés

2019. márc. 3. 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

A legcsodalatosabb dolog, szerintem erzelem nelkul nem lehet olyan szenvedelyes.

Kiteljesules teljes egeszeben.

Egyszoval csoda

2019. márc. 3. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Érzelem nélkül nincs szenvedély.
2019. márc. 3. 11:21
 3/11 anonim ***** válasza:

A szenvedélyes, érzéki szexhez ismerni kell a másikat behatóan, tudni kell mi az amitől igazán beindul, mik azok az apró érintések, amiktől libabőrös lesz, hogyan és hol érj hozzá, hogyan nézz rá, stb. Illetve a másik élvezetét a sajátod elé kell helyezned. Márpedig ezek együttese nem megy a 4. alkalomtól...

27N

2019. márc. 3. 11:57
 4/11 anonim ***** válasza:
10%

3.

Fingod nincs mi az a szenvedélyes szex.

Nem baj jár a keksz, hiszen 27 évesen csak ennyire vagy hülye...

2019. márc. 3. 12:18
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Négyes, amellett, hogy egy tohonya bunkó vagy, még kretén is. Hadd tudjam már SZÁMOMRA milyen a szenvedélyes szex jó? Nehogy már te mond meg mi a jó NEKEM! Úgyhogy fogj egy vödröt és hord el magad! Köszi
2019. márc. 3. 12:27
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell hozzá érzelem. A szenvedélyes szex akkor valósul meg, ha az adott felek maguk is szenvedélyes típusok, ha szó szerint imádják a szexet, a kielégülést, egymás kielégítését, megvan kettejük között az a bizonyos szexuális feszültség (ez nem egyenlő az érzelmekkel) és azonos szexuális igényekkel rendelkeznek.
2019. márc. 3. 12:52
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó te kevered a fülledt erotikát a szenvedélyes szexszel. Utóbbihoz bizony kell az érzelmi háttér, és a partner beható ismerete. Egyébként a legtöbb nő csak a szerelme karjaiban tudja magát teljesen elengedni. Ha pedig nem tudja elengedni magát, hogyan teljesülne a szenvedélyes szex?
2019. márc. 4. 18:40
 8/11 anonim ***** válasza:
40%

Kedves utolsó!

Had' tudjam már én, hogy mennyire tudom elengedni magam érzelmek nélkül. :) Nálam a szexhez nem kellenek érzelmek és hidd el, hogy rengeteg szenvedélyes szexben volt már részem, köztük főként szexkapcsolatban, ahol nincsenek érzelmek. :)

2019. márc. 4. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Egy tüzes, szerelmes nő, és egy tüzes szerelmes férfi kell hozzá.

A "hirtelenfelindulásól" is el lehet követni! :)

2019. márc. 4. 20:46
 10/11 De La Cruse ***** válasza:
79%

Az ilyen szex nem az ágyban indul hanem már a találkozás előtt.

Bármi is történik a találkozásig és a találkozás után, minden passzol mint a patent.

Mindenét egymásban tökéletesnek látják a felek és a legkisebb részletektől az illatokon keresztül a viselkedésen át az egymásnak esésig szinte visszatarthatatlan indulatok és érzelmek vihara tépi mind a két fél szívét.

Na ekkor ég hamuvá az ágy az esemény alatt.

Én nagyon szeretem.

2019. márc. 6. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!