Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szenvedélyes szex? Kell hozzá érzelem? Mitől lesz az?
A legcsodalatosabb dolog, szerintem erzelem nelkul nem lehet olyan szenvedelyes.
Kiteljesules teljes egeszeben.
Egyszoval csoda
A szenvedélyes, érzéki szexhez ismerni kell a másikat behatóan, tudni kell mi az amitől igazán beindul, mik azok az apró érintések, amiktől libabőrös lesz, hogyan és hol érj hozzá, hogyan nézz rá, stb. Illetve a másik élvezetét a sajátod elé kell helyezned. Márpedig ezek együttese nem megy a 4. alkalomtól...
27N
3.
Fingod nincs mi az a szenvedélyes szex.
Nem baj jár a keksz, hiszen 27 évesen csak ennyire vagy hülye...
Kedves utolsó!
Had' tudjam már én, hogy mennyire tudom elengedni magam érzelmek nélkül. :) Nálam a szexhez nem kellenek érzelmek és hidd el, hogy rengeteg szenvedélyes szexben volt már részem, köztük főként szexkapcsolatban, ahol nincsenek érzelmek. :)
Egy tüzes, szerelmes nő, és egy tüzes szerelmes férfi kell hozzá.
A "hirtelenfelindulásól" is el lehet követni! :)
Az ilyen szex nem az ágyban indul hanem már a találkozás előtt.
Bármi is történik a találkozásig és a találkozás után, minden passzol mint a patent.
Mindenét egymásban tökéletesnek látják a felek és a legkisebb részletektől az illatokon keresztül a viselkedésen át az egymásnak esésig szinte visszatarthatatlan indulatok és érzelmek vihara tépi mind a két fél szívét.
Na ekkor ég hamuvá az ágy az esemény alatt.
Én nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!