Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti szüzek! Mi az oka hogy nem szexeltél még?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy? Fiú vagy lány vagy?
21 f vagyok, és én tuti hogy örökre szűz maradok sajnos.
2019. márc. 2. 22:05
2/9 Gymnospermatophyta válasza:
Kicsit unalmas már ez az örökre szűz maradsz sírás.
Fiú, 24 és azért, mert csak kapcsolatban szeretnék - ami még nem volt. Majd lesz.
3/9 anonim válasza:
Nem volt még hozzá kedvem :D
21/L
4/9 anonim válasza:
Még nem találtam meg a megfelelő embert :)
20l
5/9 anonim válasza:
Kispénisz komplexus, személyiség zavar, ronda külső, szegénység, soroljam még?
36/f
6/9 anonim válasza:
Nem ismerkedtem sohasem. És most sem teszem. 20/F
7/9 anonim válasza:
Bocsi az offért. De a szegénység hogy jön a szexhez? A páromnak semmi pénze, én veszek neki kaját, ruhát, mindent. Mégis lefekszek vele mert szeretem és egy nagyon jó ember. 18L
8/9 anonim válasza:
#7 mert kislány vagy. A felnőtt nők nem vesznek kaját az ingyenélő párjuknak.
9/9 anonim válasza:
Egyszerűen azt mondanám, hogy mert senki nem próbált meg lefektetni. De ez a nagyon leegyszerűsített válasz, mert azért hülye ajánlazokat minden lány kap.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!