Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltél már úgy, hogy azt sem tudtad ki a szexpartnered?
Figyelt kérdés
Pl discoban,fél óra után,egy gyors orál,vagy egy jó kis numera.Sem előtte,sem utána nem is találkoztatok?2019. febr. 11. 15:45
1/8 anonim válasza:
Aha. Belógtam egy gólyatáborba este. Nem volt nehéz dolgom. 😉
4/8 anonim válasza:
szexig nem jutottam el, de volt néhány diszkós kalandom részeg lányokkal táncparketten, ahol már tényleg minden fogdosás volt amit csak el lehetett képzelni. Fél óra után még ha az életem múlt volna rajta, akkor sem tudtam volna megmondani, hogy hogyan nézett ki a lány.
7/8 sipekilaci válasza:
Hajjaj, de hányszor. Diszkó, buli közben után....Sose használtam óvszert és soha nem lett semmi bajom.
8/8 anonim válasza:
Volt egypár ilyen alkalom :) 33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!