Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a férfiak nem szeretik, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak nem szeretik, ha sok "lyuktársuk" volt egy adott nőnél, akkor a nőknek az miért vonzó, ha sok más punciban is járt már az illető férfi?

Figyelt kérdés

Tehát ugye a férfiak számára az taszító, hogy egy nőt sok férfi megdugott már. Minél nagyobb ez a szám, a nő annál értéktelenebb. Viszont a férfiaknál ez fordítva van. Annál vonzóbb, minél több nővel volt már szexuális kapcsolata. Ezért van az ún. 3-as szabály is, hogy ahány szexpartnert vall be egy férfi azt el kell osztani 3-mal, a nőknél meg meg kell szorozni.

A társadalom ugyanúgy vélekedik erről, tehát ha egy férfi benyögi egy társaságban, mondjuk hogy 40 nővel szexelt már, akkor: ez az Bélukám, 40 nő eddig az szép teljesítmény, király vagy. Ha ugyanezt egy nő nyögné be, hogy lefeküdtem 40 pasival, akkor: mekkora ordas nagy k__rva vagy.

Tehát értitek? Eszméletlen nagy a különbség. A kérdés az, hogy a nőknek ez miért vonzó, hogy a férfi már jó sok nőt felpróbált előttük? Akár az ismerősei/barátnői közül is, bár ez azért nem minden nőnek vonzó, de soknak. De az, hogy általánosságban véve nagyon tapasztalt egy férfi szexuális téren, azt ki lehet jelenteni, hogy minden nőnek vonzó. De miért?

2019. márc. 2. 13:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen,sok nő szereti a tapasztalt pasikat,de lényegesen kevesebben,mint ahány férfi szereti a tapasztalt nőket (és nem csak szexre). Normális férfiak,nők gyakran vannak egyedül,míg az össze-vissza kefélők mindig párkapcsolatban vannak,50 évesen is,nem csak fiatalon.
2019. márc. 2. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Azért azt tisztázzuk, hogy attól nem lesz tapasztalt valaki, ha sok nővel fekszik le.

Minden nő más, és mást szeret az ágyban is.

Az hogy valaki 100 nővel volt már nem jelenti azt hogy tapasztalt...

Mivan ha a 101.-ik nő teljesen mást szeret?? Akkor annak a szemében tapasztalatlan lesz, mivel nem tudta, hogy azt szereti.

Mindenki tapasztalatlan egy új kapcsolat elején attól függetlenül hány emberrel szexelt már...

2019. márc. 2. 18:03
 13/16 anonim ***** válasza:

"Most írja itt mindenki, hogy nem szeretjük az ilyen pasikat..."

Én a kérdésre válaszoltam, attól, hogy megjelent itt néhány hölgy, aki mást állít, az engem nem érdekel.

2019. márc. 2. 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Nyílván nem a nők válasza a fontos mi?
2019. márc. 2. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nőként számomra egyáltalán nem vonzó az olyan férfi, aki csak azért fektet meg egy nőt, mert képes rá. Elfogadom, ha már több komoly próbálkozása volt előttem, de ha összevissza dug, akkor nem egymást keressük. Az ismerőseim között nincs olyan nő, akit vonzana, hogyha egy férfinak ő csak egy a sok közül. Nekem komolytalan az olyan férfi, aki abban méri a menőségét/férfiasságát, hogy mennyi nővel feküdt le.

Ez a nagy különbség egyre inkább csökken. Régen nőként sokkal kockázatosabb volt a szex, mint manapság, ezért nem csoda, ha a sok partner rossznak számított. Ma már ez egyáltalán nem így van, és az elvárások is csökkennek. Még mindig megszólják azt, akin 25 éves korára a fél város végigment (szerintem ez férfiaknál sem dicsőség), de már nem várják el, hogy a nő szűz legyen, és egyáltalán nem ciki, ha volt már 4-5 partnere.

2019. márc. 2. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:
46%
Óvodában volt egy lány aki be akart jönni utánam a wc re és elrángatták,kérdezgettem a nevét de sajnos elvitték egy két nap múlva..Ilyen ez a szerelem.
2019. ápr. 5. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!